ПРЕЗИДЕНТ «РУХУ» ГРИГОРІЙ КОЗЛОВСЬКИЙ ОТРИМАВ ПОЧЕСНІ ВІДЗНАКИ ВІД ЗСУ

 

Командування Повітряних сил Збройних сил України нагородило відзнакою «Доблесть і честь» почесного президента футбольного клубу «Рух» Григорія Козловського.

Це відбулося перед матчем останнього туру благодійного чемпіонату Ліги ветеранів футболу Львівської області на підтримку ЗСУ, в якому «Рух» достроково, за тур до завершення змагань, посів перше місце.

 

 

Григорій КОЗЛОВСЬКИЙ, президент «Руху»: «Підтримуємо ЗСУ заради того, щоби ми якомога швидше здобули головну перемогу – вигнати ворога із нашої землі. Нагорода – це віра в нашу Незалежність, у нашу Свободу. Я впевнений, що це неможливо в нас забрати. Це буде головна нагорода для всіх нас».

Нагадаємо, що в травні почесного президента футбольного клубу «Рух» Григорія Козловського нагородили відзнакою «Знак пошани» за вагомий внесок і допомогу Збройним силам України. Це найвища нагорода для цивільних.

У липні Григорій Козловський і благодійна організація «Рух у Майбутнє» передали у військовий госпіталь Львова два апарати вартістю 4 мільйони гривень.

У серпні президент «жовто-чорних» особисто передав двом львівським бригадам 6 військових вантажівок, екскаватор, сітки та 20 рацій.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини