ПРЕДСТАВЛЯЄМО СУПЕРНИКА: «КОЛУБАРА» (ЛАЗАРЕВАЦ, СЕРБІЯ)

Перший товариський матч на хорватській землі «жовто-чорні» проведуть зі сербською «Колубарою», яка після першої частини сезону посідає 9-те місце серед 16-ти команд Суперліги Сербії.

В останньому офіційному поєдинку перед зимовою паузою «Колубара» програла «Младості» (Лучани) з рахунком 0:2 (12-го листопада). І тепер турнірна таблиця сербського чемпіонату має такий вигляд.

 

 

Для сербського клубу матч проти «Руху» (початок – об 11:00 за українським часом) ключовий і контрольний перед відновленням чемпіонату Сербії, так би мовити, генеральна репетиція, адже вже в п’ятницю, 3-го лютого, «Колубара» прийматиме «Раднік» в офіційній грі.

До речі, з тією ж «Младостю», з якою закінчували минулий рік в офіційних протистояннях, «Колубара» зіграла перший спаринг зимового міжсезоння – і теж поступилася, цього разу 1:2 (30-го грудня).

У січні сьогоднішній суперник «Руху» форсував підготовку до відновлення сезону, провівши вже 5 товариських ігор: у 4-ох з них програли (сербським «Раднічкам» 0:3, угорському «Гонведу» 0:1, словенському «Цельє» 0:1 і словенській «Ґоріці» 0:4), і лише зустріч зі словенським «Домжале» звели до нічиєї 0:0. Зауважте, в «Колубари» жодного забито м’яча перед матчем із «жовто-чорними».

 

 

Сербський клуб не може похвалитися багатою історією з великими досягненнями, хоча заснували його ще 1919-го року. Він виступав у нижчих лігах, у тому числі й у регіональній лізі Белграда. І лише з 2021-го року грає в елітній лізі місцевого футболу.

Минулого сезону «Колубара» посіла 12-те місце. Тепер же команда дещо прогресує, щоправда у спарингах міжсезоння цього прогресу показати не може. Клуб представляє 60-тисячне місто Лазаревац, яке входить до округу Белграда і є центром общини (щось на кшталт наших районних центрів).


loading...

0 коментарів

    Схожі новини