ПОСТУПАЄМОСЬ «КОЛОСУ» НА ВИЇЗДІ

 

«Жовто-чорні» у другому турі УПЛ програли команді з Ковалівки з рахунком 0:2.

Тренерський штаб на чолі з Леонідом Кучуком вніс точкові зміни у стартовий склад у порівнянні з матчем проти «Металіста». Замість Максима Білого у центрі захисту з’явився Роман Дідик, який відновився від травми. В опорній зоні з перших хвилин вийшов Федорчук замість Довгого, а на фланзі атаки замість Руніча з’явився Бойчук.

Старт поєдинку видався для «жовто-чорних» не надто вдалим. Вже ледь не у першій своїй атаці «Колос» вийшов вперед. М’яч залетів у ворота «Руха» після удару Мілька здалеку. Допоміг господарям рикошет від Слюсара, який дезорієнтував Паньківа – 1:0. Після пропущеного голу «жовто-чорні» перехопили ініціативу та до перерви створили кілька моментів. Можна пригадати подачу від Сича, після якої м’яч влучив у поперечку, та удар Таллеса з розвороту, який відбив Волинець.

У другому таймі малюнок гри практично не змінився. «Рухівці» контролювали м’яч та регулярно створювали моменти після позиційних атак, господарі ж відповідали контрвипадами. Варто відзначити дебют за дорослу команду «жовто-чорних» в офіційних матчах Руслана Непейпієва. Вже через кілька хвилин після виходу на заміну 19-річний вінгер міг забивати, але удар Руслана з вкрай вигідної позиції пройшов вище воріт. А наприкінці матчу «Рух» пропустив вдруге – Безбородько відзначився після чергової контратаки «Колоса». Отож, поразка підопічних Леоніда Кучука з рахунком 0:2.

 

 

Чемпіонат України. 2 тур. «Колос» (Ковалівка) – «Рух» (Львів) 2:0 (1:0).

Голи: Мілько, 5, Безбородько, 83.

Попередження: Дідик, 45+1, Таллес, 50, Соломон, 61.

ФК «Рух» (Львів): Паньків, Лях, Дідик, Слюсар, Сич, Сапуга, Федорчук, Бойчук (Непейпієв, 64), Таллес (Притула, 81), Соломон (Руніч, 64), Климчук.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини