ПОШУК ТАЛАНТІВ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ! ВІДБІР ДІТЕЙ 2012 РОКУ НАРОДЖЕННЯ

 

26 червня пройшов другий день відборів у Академію футболу «Руху». Цього разу свої здібності демонстрували юнаки 2012 року народження.

На полях Академії, аби випробувати свої сили, зібрались близько 150 хлопців. Під пильним наглядом професійних тренерів вони пройшли кілька тестів.

 

 

Сергій МАТВЄЄВ, тренер «Руху»: «Сьогодні діти проходили 5 тестувань: біг 15 та 30 метрів, стрибки у довжину, гра 1 в 1 та 4 на 4. Головні якості, на які ми звертаємо увагу – це спритність, технічні здібності, швидкість прийняття рішень та орієнтація у просторі. Вважаю, що у нас провідна академія в Україні, тому ми зможемо розкрити потенціал малечі».

Влад, учасник відбору: «Я готувався, щоб пройти цей відбір, працював над стрибками та бігом. Якщо легковажно підійти до відбору, можна не пройти тестувань. Мені дуже сподобалась Академія «Руху», тут є усі можливості для розвитку. Моя мрія – грати як Мессі, сподіваюсь, «Рух» мені в цьому допоможе».

 

 

Батьки, які привели своїх дітей на перегляд, вражені масштабами Академії футболу «Руху».

Артур, батько учасника відбору: «Я був на багатьох футбольних академіях, але ця точно одна з найкращих у Європі. Атмосфера просто нереальна, все на найвищому рівні. Мій син марить тим, аби грати у збірній України. Якщо він пройде відбір в Академію «Руху», він наблизиться до цієї мрії. Ця академія – це кузня талантів, прикладом є команда U-19, яка буде грати у молодіжній Лізі УЄФА».

Вже у серпні на Академії футболу «Руху» плануються відбори дітей в інших вікових категоріях.


loading...

2 коментарів

  • В

    Віктор

    30 серпня 2023 р., 10:55

    Хочу в академію рух

  • Р

    Роман

    29 червня 2022 р., 14:32

    Також були з сином Лука 12р.н. на відборі. Атмосфера вражає, умови для розвитку дитини прекрасні

Схожі новини