ПОРАЗКА У ЛЬВІВСЬКОМУ ДЕРБІ

 

Підопічні Леоніда Кучука поступились «Львову» у спарингу, пропустивши гол в дебюті другого тайму.

Ротація складу 

З огляду на кадрові втрати «жовто-чорних», оптимальним склад «Руху» на гру проти «Львова» не був. Зокрема, це стосується лінії захисту, де в парі з молодим Слюсарем вийшов фланговий оборонець Сич. Вимушено також на правому фланзі захисту опинився і Руніч. За відсутності Федорчука компанію Довгому у центрі поля склав 20-річний нігерієць Чідозі. Після вилучення Климчука на полі з’явився Мисик, який почергово закрив обидва фланги півзахисту, а юний Карабін розташувався на вістрі атаки.    

Високий градус львівського дербі

Попри статус товариського матчу, львівському дербі не бракувало принциповості та емоцій. Напруга на полі була настільки високою, що наприкінці першого тайму навіть відбулась сутичка. Приводом для неї став фол на Климчуку та його реакція на брудну гру суперника. Суддям та персоналу команд довелось заспокоювати футболістів, зокрема, ексгравця «Руху» Ільющенкова, який вирішив поштовхатись із Климчуком і для цього прибіг навіть на центр поля. У підсумку, Климчук та Ільющенков отримали по гірчичнику за емоції. До слова, жоден із цих гравців так і не дограв поєдинок до кінця. Для Юрія той гірчичник став другим, Ільющенков же був змушений покинути поле наприкінці першого тайму – після фолу останньої надії на Карабіні. 

Невикористані нагоди

Попри складні погодні умови, рухівці зі стартових хвилин взяли гру під контроль. Щоправда, перший реальний момент у матчі створили гості, але Паньків на останньому рубежі зіграв надійно. Опісля вже Сич після пасу Климчука виходив на ворота Ільющенкова, але воротар «Львова» виручив свою команду. Згодом вже й сам Климчук проривався до штрафного, але пробити свого експартнера по команді не зміг. Як мінімум двічі забивати у ворота містян міг Карабін, але Ярославу у другому таймі забракло влучності. І якщо у першому випадку форвард бив з гострого кута, то у другому мав непогані шанси влучити у дальню шістку. Близьким до цілі був і Карасюк, втім, м’яч після його удару просвистів біля дев’ятки. Вирішальною ж у матчі стала 52-га хвилина зустрічі: рикошет від Слюсара допоміг Бугаю забити гол Паньківу і принести мінімальну перемогу «Львову» у спарингу.  

 

 

Спаринг. «Рух» (Львів) – ФК «Львів» 0:1 (0:0).

31 липня 2022 року. Винники, НТБ «Рух». 

Голи: Бугай, 52.

Попередження: Климчук, 23, Чідозі, 42, Соломон-Отабор, 68.

Вилучення: Климчук, 33 – Ільющенков, 45.

«Рух» (Львів): Паньків, Сич, Слюсар, Лях, Руніч, Довгий, Чідозі (Карасюк, 46), Таллес, Карабін, Соломон-Отабор, Климчук (Мисик, 37). 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини