ПОРАЗКА «РУХУ-2» ВІД «КАРПАТ-2» У ПРЕМ’ЄР-ЛІЗІ ЛЬВІВЩИНИ

У матчі 5-го туру Прем’єр-ліги Львівської області «жовто-чорні» поступилися «Карпатам-2» із рахунком 2:3, пропустивши вирішальний гол уже на компенсованих хвилинах.

У цьому поєдинку, який мав статус дербі, команди почергово виходили вперед, і все ж у підсумку футбольне щастя посміхнулося господарям.

Вони відкрили рахунок після того, як простріл із правого флангу ліктем замкнув Катрич. «Рухівці» у відповідь вистрелили дуплетом: спочатку Столярчук, продемонструвавши індивідуальну майстерність, з лінії штрафного майданчика влучив у кут воріт, а потім Товарницький підключився на подачу кутового та спрямував м’яч у ворота.

На початку другого тайму хорошої передачею з лівого краю скористався Фетько, який пробив над Ванівським і знову зрівняв рахунок. А крапку в зустрічі поставив Сидун на першій компенсованій хвилини – йому допомогла неузгодженість дій воротаря та захисників «Руху-2».

Таким чином «жовто-чорні» в чемпіонаті Львівщини й надалі перебувають без очок у турнірній таблиці.

 

 

Прем’єр-ліга Львівщини. 5-ий тур.

«Карпати-2» (Львів) – «Рух-2» (Львів) – 3:2 (1:2)

17 травня 2023. Львів, стадіон «Школяр».

Голи: Катрич, 11; Фетько, 51; Сидун, 90+1 – Столярчук, 15; Товарницький, 21.

«Рух-2»: Ванівський, Товарницький (Кусий, 58), Герега (А.Федор, 58), Михальчук (Добрянський, 46), Бойко (Грабовецький, 61), Русяк, Рогачов, Непейпієв (Квас, 58), Столярчук (Музичук, 63), Касарда (Обаміна, 61), Панченко (Боцьків, 46).


loading...

0 коментарів

    Схожі новини