ПОПЕРЕДУ МАТЧ З ОДЕСИТАМИ. ТРЕНУВАЛЬНА СЕСІЯ «ЖОВТО-ЧОРНИХ»

 

«Рухівці» на навчально-тренувальній базі у Винниках продовжують готуватися до поєдинку 14-го туру Української Прем’єр-ліги проти «Чорноморця».

Спершу головний тренер «жовто-чорних» Леонід Кучук провів для підопічних теоретичне заняття, після чого розпочалось тренування на полі. Тактичним напрацюванням передувала розминка та ігрові вправи. 
 


Ярослав МАРТИНЮК, гравець ФК «Рух»: «Завершили надскладний цикл. В нас в колективі є певні кадрові втрати, але гадаю, до гри всі будуть в бойовій готовності. Налаштовуємося на те, аби вже нарешті перемогти в домашніх стінах. Загалом готуємось в звичному режимі. 

У «Чорноморці» грають багато недосвідчених футболістів, але ця молодь грає з величезним бажанням. Вони добре грають. Так, можливо, їм не вистачає залікових балів, але загалом це добротна команда. Все ж ми сподіваємось, що переможемо. Шкода, що гра відбудеться без вболівальників. Класно, коли люди приходять на стадіон та нас підтримують. Ми всі розуміємо яка ситуація в країні. Львівщина – у червоній зоні. Повинні виходити з того, що маємо».

Не може не тішити той факт, що разом з основною групою працюють Богдан Бойчук та Павло Оріховський, які повернулися після хвороби. Натомість, через захворювання не зможе допомогти своїм партнерам по команді Юрій Климчук. А Орест Кузик пропустить поєдинок з одеситами через дискваліфікацію.
 


Фабрісіо АЛЬВАРЕНГА: «Перед тренуванням Леонід Кучук зібрав нас для розмови. Ми спілкувалися хвилин 20. Обговорили гру проти «Олександрії». Керманич вказав на наші сильні та слабкі сторони в тому протистоянні. 

В нас хороший настрій. В наступному матчі будемо робити все для того, аби здобути три очки. Насправді, «Чорноморець» – це сильна команда. Вони зіграли з «Ворсклою» внічию. Ми повністю сконцентровані на протистоянні з одеситами. Нам потрібно працювати та ефективніше, щоб здобувати перемоги в таких матчах, який в нас був проти «Олександрії». Ми повинні краще діяти в атаці, щоб забити. В поєдинку з «Минаєм» я не зовсім вдало пробив по воротах, але м’яч залетів у сітку. Потрібно частіше пробивати. Так буде виникати більше можливостей для взяття воріт».

Матч проти «Чорноморця» відбудеться у суботу, 6-го листопада, на «Арені Львів» о 19:30. Гра пройде без вболівальників. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини