ПОНОМАРЬОВ – НАЙКРАЩИЙ ТРЕНЕР, КЛИМЧУК – НАЙКРАЩИЙ ГРАВЕЦЬ. ПІДСУМКИ ТУРУ ВІД УПЛ

Одразу двох «рухівців» відзначила експертна рада Української Прем’єр-ліги за підсумками 25-го туру. Віталія Пономарьова визнали найкращим тренером, а Юрія Климчука – найкращим футболістом.

 

 

Для Віталія Пономарьова поєдинок проти «Інгульця» став 8-им на посаді головного тренера «Руху». У попередніх 7-ми «жовто-чорні» 4 рази зіграли внічию та тричі поступилися суперникам.

Цього разу «рухівці» переконливо перемогли, і відрадно та, можливо, символічно, що цей виграш – дебютний для головного тренера львівської команди – має ще й розгромний статус.

 

 

Юрій Климчук цього сезону зіграв 23 матчі, в них відзначився 7-ма голами. Для нього це третій дубль у кар’єрі за «Рух» (раніше по два рази відзначався у матчах проти «Чорноморця» та «Сум»).

Загалом в Українській Прем’єр-лізі Климчук зіграв за «жовто-чорних» 63 поєдинки, забив 17 голів, у всіх турнірах – 93 матчі, 34 голи.

 

 

Українська Прем’єр-ліга після кожного туру опитує фахівців для визначення найяскравіших футболістів і тренерів. До експертної ради входять Олег Венглинський, Сергій Нагорняк, Йожеф Сабо, Олександр Сопко, Олег Федорчук, Анатолій Чанцев, Ігор Шуховцев, Степан Юрчишин, Ігор Яворський.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини