ПІДГОТОВКА «ЖОВТО-ЧОРНИХ» ДО ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРБІ

 

«Рухівці» провели тренувальну сесію напередодні гри з ПФК «Львів». 

Заняттю команди передувала теоретична підготовка, після чого «жовто-чорні» на стадіоні імені Богдана Маркевича провели годинну сесію. «Рухівці» працювали над координацією та налагоджували ігрові взаємозв’яки. Також тренерський штаб велику увагу приділив грі на стандартах. 
 


Остап Притула, гравець ФК «Рух»: «На нас очікує дуже хороша гра, адже «Львів» зараз демонструє якісний футбол. Ми готові до цього протистояння. З кожним днем все більше працюємо над своїми помилками. Вдосконалюємо свої сильні сторони. Налаштовуємося дуже серйозно на цей матч. Всі прекрасно розуміють, що таке дербі. На такі поєдинки навіть не потрібно додатково налаштовуватися. Це принципова гра. Прагнемо здобути три очки, тим паче, для нас зараз кожен бал на вагу золота. У нашому колективі дуже хороша атмосфера. Всі розуміють, що потрібно зробити все для того, аби зберегти прописку в УПЛ, але хвилювання в нас немає. Особисто для мене поєдинки проти «Львова» – особливі. Це завжди принципові матчі. Хотілося б завершити чемпіонат вище, аніж ПФК «Львів». Прагнемо бути у Львові командою номер один».

Не допоможе «рухівцям» в матчі зі «Львовом» Богдан Бойчук. Півзахисник у попередньому поєдинку отримав четверту жовту карту в сезоні, відтак, не зіграє через дискваліфікацію.
 


Олександр Грицай, старший тренер ФК «Рух»: «Справді, те, що не зіграє Богдан Бойчук, є для нас важливою втратою, але в нашій обоймі є 20 гравців. На поле виходять найкращі футболісти, тому віримо: той, хто замінить Богдана, проведе якісний матч.

Останні результати команди додають впевненості перед дербі. Якщо розглядати гру зі «Львовом» в контексті турнірної таблиці, то це дуже важливий поєдинок. Ми налаштовуємось дуже серйозно. 

Результати ПФК «Львів» мене не здивували. Вони перемогли у трьох поєдинках, але ми теж демонструємо хороші результати. В останніх трьох матчах команда не пропускає. Це нас тішить. Ми дуже добре граємо в обороні. Надіємось на позитивний результат. Важливо зіграти організовано. Звичайно, моментами потрібно буде підлаштуватися під суперника, але переважно ми повинні грати в свою гру. Серед сильних сторін «Львова» – хороша лінія атаки. У них швидкі нападники. Та й загалом команда збалансована, потужна, тому буде дуже цікаво. 

Величезний плюс в тому, що матч відбудеться із вболівальниками. Футбол – це гра для глядачів, тому ми щасливі, що люди будуть присутні на трибунах «Арени Львів».

Із особливими емоціями до гри готується Василь Руніч. 21-річний півзахисник у попередньому турі забив дебютний гол у складі основної команди «жовто-чорних». 
 


Василь Руніч, гравець ФК «Рух»: «Коли забив «Маріуполю» свій дебютний гол, то, звичайно, в мене були фантастичні емоції. Все ж найголовніше – це перемога команди. Цей забитий м’яч для мене, як маленький крок у великий футбол. Сподіваюсь, це мені додасть впевненості. Прагну закріпитися на цьому рівні та продовжувати у цьому ж дусі.

Ми розуміємо, що попереду в нас дуже важливі матчі. Поєдинок із «Львовом» не є винятком. Після виїзду наша команда перебуває в хорошому настрої, адже ми добре зіграли останні три матчі та здобули важливі очки. Протистояння з «містянами» ще один крок для нас. Тренуємося із позитивними емоціями. Налаштовуємося на гру та розбираємо сильні та слабкі сторони нашого суперника. Вважаю, якщо будемо зі «Львовом» грати так, як у попередніх іграх, то нам варто чекати на хороший результат».

Не може не тішити той факт, що завтра львівське дербі відбудеться із вболівальниками. Гра розпочнеться о 19:00 на «Арені Львів». Поєдинок у прямому ефірі покаже телеканал «Футбол 1».  


loading...

0 коментарів

    Схожі новини