ПІДГОТОВКА «ЖОВТО-ЧОРНИХ» ДО «КОЛОСА»

 

«Рухівці» на футбольній Академії у Винниках провели обідню тренувальну сесію. 

Попри поразку в останньому турі чинному чемпіону України донецькому «Шахтарю», «жовто-чорні» в доброму настрої приступили до заняття. Розпочалося тренування із пробіжки. Опісля «рухівці» грали у квадрати, а згодом провели ігрові серії 10 х 10, під час яких налагоджували ігрові взаємозв’язки. Опісля головний тренер Іван Федик провів для підопічних теоретичне заняття.

 

 

Давід Зец, гравець ФК «Рух»: «Звичайно, ми повинні більш детальніше проаналізувати та вивчити нашого суперника. Все ж їхні результати говорять самі за себе: перемога над «Львовом» та нічия із «Шахтарем». «Колос» – це дуже кваліфікована команда. 

Якщо порівнювати першу та другу частини сезону, то можу сказати, що ми прогресуємо. У нас є нові футболісти. В матчі з такою сильною командою, як «Шахтар», ми грали добре, у поєдинку з «Ворсклою» ми діяли краще за нашого суперника. Повинні були перемагати. Надіюсь, з «Колосом» ми продемонструємо добру гру». 

Не зможуть допомогти «Руху» в протистоянні з «Колосом» голкіпер Олександр Бандура та капітан команди Ярослав Мартинюк. Воротар відбуває дискваліфікацію, а півзахисник продовжує відновлюватися після травми. Натомість, готовий вийти на поле Андрій Борячук. Нападник остаточно відновився та прагне якнайшвидше проявити свої найкращі футбольні якості. У загальній групі працював і узбецький новачок команди Бобір Абдіхоліков.

 

 

Андрій Борячук, гравець ФК «Рух»: «В мене все гаразд. Налаштовуюся на гру. Я вже дуже засумував за футболом, тому потрібно свої емоції трішки заспокоїти і з холодною головою та гарячим серцем підійти до цього матчу. На теоретичному занятті вже розбирали «Колос», але всіх карт відкривати не буду. В нас, як-то кажуть, є свої заготовки. Це футбол, тому тут важко щось передбачити. Вважаю, нам буде що продемонструвати». 

Протистояння із «Колосом» відбудеться у суботу, 27 лютого, о 19:30, на місцевому стадіоні «Колос» у Ковалівці. Поєдинок наживо покаже телеканал «Футбол 2».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини