ПІДГОТОВКА ДО МАТЧУ З «ГІРНИКАМИ»

 

«Жовто-чорні» на базі у Винниках продовжують тренувальний цикл перед поєдинком з донецьким «Шахтарем».

Обідня сесія розпочалась із теоретичного заняття, після чого «рухівці» тренувалися двома різними групами впродовж двох годин. Після розминки «жовто-чорні» працювали на станціях під опікою тренера з фізпідготовки Віталія Романюка, а згодом наставник «Руху» Леонід Кучук приділив увагу напрацюванням тактичних аспектів. 

 

 

Максим БІЛИЙ, гравець ФК «Рух»: «Проти такої команди, як «Шахтар», зіграти цікаво завжди. Протистоятимемо клубу європейського рівня. Зрозуміло, що це гранд українського футболу. Зараз у «гірників» новий тренер. Вони грають за новою тактичною схемою. Це швидкісна команда, яка добре грає в пас та контролює м’яч. Ні для кого не секрет, що у донеччан індивідуально дуже сильні гравці. На нас чекає важкий матч. 

До матчу готуємося у звичному режимі. Звичайно, після прикрої поразки «Чорноморцю» у рідних стінах, настрій не найкращий, але ми розуміємо, що озиратися назад змісту немає. Потрібно дивитися лише вперед. Дуже серйозно підходимо до матчу з «Шахтарем». Будемо робити все для того, щоб здобути очки. Важливо зіграти сконцентровано і віддати всі сили на полі. Якщо виграти більшість єдиноборств, шанси на позитивний результат з’являться».

Через дискваліфікацію не зможе допомогти «жовто-чорним» Олексій Сич. Також не зіграє проти «Шахтаря» Андрій Борячук, права на якого належать донецькому клубу. 

Вже завтра, 19-го листопада, «рухівці» після ранкового тренування візьмуть курс на Київ. А в суботу, 20-го листопада, «жовто-чорні» на НСК «Олімпійський» поміряються силами із віце чемпіоном України донецьким «Шахтарем». Поєдинок розпочнеться о 17:00.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини