ПІДГОТОВКА ДО МАТЧУ З «ДЕСНОЮ»

 

«Жовто-чорні» провели тренування на навчально-тренувальній базі у Винниках. У п’ятницю – виїзна гра проти «Десни».

Після домашньої нічиєї у матчі проти бронзового призера минулого чемпіонату – луганської «Зорі» – футболісти та тренерський штаб «Руху» працюють у гарному настрої.

 

 

Валерій ФЕДОРЧУК, гравець ФК «Рух»: «У команди гарний настрій після матчу з «Зорею». Ми розуміємо, що, можливо, відпустили цю гру. Але луганці – хороший суперник, тому вважаємо цей результат позитивним. Зараз спокійно готуємось до наступної гри проти «Десни», потрібно розібрати нашого наступного суперника. У Чернігові нас чекає непростий матч».

Вже традиційно перед заняттям на футбольному полі на гравців чекало теоретичне заняття. Саме тренування розпочалось з ігрових вправ, зокрема, із занять у квадраті. Після цього футболісти провели двосторонку, а закінчили тренування швидкісно-силовими вправами.

 

 

Олексій СИЧ, гравець ФК «Рух»: «Перед тренуванням була теорія, де ми розібрали помилки та позитивні моменти у матчі з «Зорею». Той поєдинок потрібно забувати, зараз наполегливо готуємось до матчу з «Десною». Чернігівська команда – не з простих, потрібно показати проти них свою найкращу гру. У минулому чемпіонаті я дебютував саме проти «Десни», особисто для мене дебют був непоганим, але команда, на жаль, поступилась. Цього разу будемо покращувати результат».

З особливою наполегливістю працює на тренуваннях бразильський півзахисник Таллес, який все ще чекає на свій дебют за «Рух».

 

 

Таллес БРЕНЕР, гравець ФК «Рух»: «Мені дуже подобається в «Русі», тут чудова база, колектив та тренерський штаб. У цьому клубі є все необхідне для покращення своїх ігрових навичок. Я старанно тренуюсь та чекаю на свій шанс і готовий його використати. Хочу допомогти команді перемагати у кожному матчі».

Вже сьогодні львів’яни вирушили на виїзд у Чернігів. А у п’ятницю «Рух» зіграє проти «Десни» у матчі 8-го туру УПЛ. Початок зустрічі о 19:30.

Більше фото дивіться у галереї.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини