ПІДГОТОВКА ДО «ДИНАМО». ТРЕНУВАННЯ «ЖОВТО-ЧОРНИХ»

 

«Рухівці» на тренувальній базі продовжують готуватися до протистояння з чинним чемпіоном України київським «Динамо». 

Після перемоги в Кубку України в колективі панує позитивна атмосфера. До табору команди також повернувся головний тренер Леонід Кучук, в якого кількома днями раніше сталося горе – померла мати. Перед початком тренувальної сесії у «жовто-чорних» було теоретичне заняття, а вже опісля «рухівці» вийшли на поле. Після розминки та роботи на станціях підопічні Леоніда Кучука грали в квадрати, а згодом працювали над тактичними аспектами. Завершилося тренування силовими вправами. 
 


Андрій Борячук, гравець ФК «Рух»: «Гра буде непростою, адже наш наступний суперник – це гранд українського футболу. Налаштовуємось на цей матч у бойовому настрої. Розуміємо, що нам буде непросто у матчі з «Динамо». Все ж потрібно виходити та здобувати очки. Звичайно, прагнемо перемогти у рідних стінах. Так, у кожної команди є слабкі сторони. «Шахтар» продемонстрував, що вони зараз сильніші. Ми будемо грати у свою гру. Сила «Динамо» – у головному тренері, у злагодженості дій в обороні, у силі атаки. Ця команда має кваліфікованих футболістів, тому вони вдало виступають на міжнародній арені, а не лише у чемпіонаті України. Ми хочемо здобути перемогу над «Динамо» завдяки своїм сильним якостям. Це буде нелегко, але будемо намагатись проявити себе якнайкраще. Завжди відчуваємо підтримку наших уболівальників. Відтак, хочу подякувати їм та запросити на наші матчі. Не лише з «Динамо», а й з іншими суперниками. Ваша підтримка для нас дуже важлива».

Не допоможе команді в матчі з київським «Динамо» Валерій Федорчук. Півзахисник пропускає гру через дискваліфікацію. Також в лазареті перебуває центральний оборонець Роман Дідик. 
 


Валерій Федорчук, гравець ФК «Рух»: «Динамо» без жодних сумнівів – це хороша команда. Вважаю, що за грою – це зараз найкраща команда України, навіть попри поразку «Шахтарю» у Суперкубку. Луческу – це наразі найкращий тренер в Україні. Він знає наш чемпіонат, розбирає суперників, тому гра буде дуже важкою. Тим цікавіше буде перевірити себе на фоні такого опонента. Звичайно, що ми готуємось, налаштовуємось, розбираємо усі моменти. Хочемо відпрацювати їх на тренуваннях, аби в грі ми були готові до кожної ситуації. Мені дуже хотілося б зіграти у цьому матчі, але, на жаль, я не зможу допомогти своїй команді через перебір жовтих карток. Будемо грати проти команди рівня Ліги чемпіонів. Можемо здобути результат завдяки самовіддачі та компактності на полі. Потрібно віддати більше сил, ніж зазвичай. Шанс завжди є».

Також на тренувальній сесії «Руху» був присутній відомий скаут, а також в минулому помічник головного тренера Мікаеля Лаудрупа - Ерік Ларсен. Основна мета візиту – ознайомитися із інфраструктурою клубу та провести лекцію для скаутів «жовто-чорних». 
 


Ерік Ларсен, скаут: «Все розпочалось з візиту юніорів «Руху» на турнір в Іспанію. Там я познайомився з представниками вашого клубу і отримав запрошення до Львова. Подорожувати та дізнаватись щось нове – це завжди круто. Я дуже вражений інфраструктурою «Руху». Академія – просто фантастична. Я працював у багатьох клубах Європи, маю великий досвід і маю з чим порівняти. Зазвичай європейські клуби будують великі академії, але я не очікував побачити тут таку грандіозну академію. Тому приємно вражений».

Поєдинок 9-го туру УПЛ між «Рухом» та «Динамо» відбудеться у суботу, 25-го вересня, на «Арені Львів». Стартовий свисток арбітра пролунає о 19:30. Квитки на матч можна придбати за цим посиланням.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини