ПЕРЕМОГА У СПАРИНГУ НАД «СКАЛОЮ 1911»

 

«Жовто-чорні» забили у ворота суперника 4 голи. Дублем відзначився Бойчук, ще по голу до свого активу записали Слюсар і Слюбик.

Паузу в чемпіонаті «жовто-чорні» заповнили товариською грою проти команди з обласного чемпіонату – стрийської «Скали 1911». Вже до перерви ігрову перевагу господарів поля втілив у рахунок Бойчук, який оформив дубль. Спершу Богдан перекинув м’яча кіперу за комірець, а через 7 хвилин точно пробив головою після флангової подачі Ляха – 2:0. Перевагу своєї команди у першому таймі могли розвинути Лях та Климчук, проте у першому випадку нашому гравцю забракло точності, в іншому – вдало на виході зіграв кіпер гостей.   

По перерві підопічні Леоніда Кучука не зменшували обертів. Свої моменти відзначитись мали все той же Бойчук і Таллес, проте їх не реалізували. Успіх удалось розвинути всередині другого тайму після розіграшу кутового: Слюсар вистрибнув вище за всіх та точно пробив головою. Під завісу зустрічі гол до свого активу записав ще один центрбек «Руху» Богдан Слюбик. У підсумку, 4:0 – впевнена перемога у спарингу.     

 

 

Спаринг. «Рух» (Львів) – «Скала 1911» (Стрий) 4:0 (2:0).

24 вересня 2022 року. Винники, НТБ «Рух».

Голи: Бойчук, 15, 22, Слюсар, 63, Слюбик, 77.  

«Рух»: Ванівський, Роман, Слюбик, Слюсар, Лях (Руніч, 46), Федорчук, Довгий (Сапуга, 46), Таллес, Бойчук, Соломон-Отабор (Мисик, 46), Климчук (Карабін, 46).


loading...

0 коментарів

    Схожі новини