ПЕРЕМОГА НАД «ЯГЕЛЛОНІЄЮ» У БЛАГОДІЙНОМУ МАТЧІ

«Жовто-чорні» здобули перемогу над «Ягеллонією» з рахунком 2:1. Голами за «Рух» відзначились Марко Сапуга та Василь Руніч. 

 

 

Команди рівно почали поєдинок. Ближче до середини першого тайму підопічні Леоніда Кучука почали створювати небезпечні моменти. Один з таких завершився голом на 40-ій хвилині. Лях виконав чудову подачу з лівого флангу, Руніч скинув у центр штрафного майданчику, а Сапуга завершив комбінацію голом.

У другому таймі «жовто-чорні» продовжили створювати нагоди аби відзначитись. На 48-ій хвилині Таллес розігнав класну контратаку, але Федорчук пробив вище воріт. «Ягеллонія» також мала свої моменти, проте на стрічці у «Руху» вдало діяв Паньків. А вже на 56-ій хвилині «рухівці» подвоїли свою перевагу. Сапуга віддав передачу на Сича, той прострілив у штрафний майданчик, де першим на м'ячі був Руніч – 2:0. Вже у доданий арбітром час поляки змогли відквитати один м'яч. Гол-красень вдався Мартіну Поспішилу. У підсумку – перемога «Руху» 2:1 над представником польської Екстракляси.

Нагадаємо, що усі гроші, які були виручені від проведення благодійного матчу між «Ягеллонією» та «Рухом», будуть надіслані у благодійний фонд United24, який створений для збору коштів для допомоги Україні.

 

 

«Ягеллонія» (Білосток) – «Рух» (Львів) – 1:2 (0:1).

9 липня 2022 рік. Граєво, Польща.

Голи: Поспішил, 90+2 – Сапуга, 40, Руніч, 56.

Попередження: Сапуга, 65, Квасниця, 74.

«Рух» (Львів): Паньків, Лях, Холод (Кітела, 85), Білий, Роман (Сич, 45), Федорчук (Пастух, 76), Підгурський (Таллес, 45), Бойчук (Квасниця, 72), Сапуга, Руніч (Притула, 72), Климчук (Карабін, 72).


loading...

0 коментарів

    Схожі новини