ПЕРЕМАГАЄМО У ПЕРШИХ СПАРИНГАХ 2022 РОКУ

 

«Рухівці» здолали «Корміл» Давидів з рахунком 5:1 та стрийську «Скалу-1911» – 4:0.

У суботу, 22 січня, підопічні Леоніда Кучука у рамках підготовки до другої частини сезону провели перші спаринги у новому році. У суперниках були представники чемпіонату Львівщини – «Корміл» Давидів та «Скала-1911» Стрий. Тайми в матчах тривали по 35 хвилин.

У першому поєдинку ігрового дня проти «Кормілу» «жовто-чорні» захопили ініціативу з перших хвилин. Вже у дебюті зустрічі Олексій Сич опинився на вбивчій позиції та вивів «Рух» вперед. А наприкінці тайму «рухівці» провели чудову комбінаційну атаку, яку влучним ударом завершив Ярослав Карабін.

У середині другого тайму «жовто-чорні» пропустили – м’яч у власні ворота зрізав Олег Лень. Проте «рухівці» швидко зреагували на пропущений м’яч та тричі відзначились у воротах суперника за три хвилини. Спочатку Мар’ян Мисик забив з лінії штрафного майданчика, згодом Карабін оформив дубль, а потім гравець «Кормілу» забив у власні ворота після удару Альваренги у стійку. У підсумку – впевнена перемога 5:1.

 

 

Товариський матч. «Рух» (Львів) – «Корміл» (Давидів) 5:1 (2:0).

22 січня 2022 року. Винники, НТБ «Рух».

Голи: Сич, 6, Мисик, 61, Карабін, 32, 62, автогол, 63.

«Рух»: Ледвій, Лях, Білий, Стаменковіч, Сич, Карасюк, Федорчук (Лень, 35), Притула, Мисик, Альваренга, Карабін.

Дивіться відео голів матчу «Рух» – «Корміл» на Ruh TV.

 

 

У другому спарингу – проти «Скали-1911» – тренерський штаб повністю змінив склад, проте малюнок гри не змінився. «Рухівці» володіли ініціативою та більшу частину матчу провели на половині поля суперника. Перший гол стався вже на 8-ій хвилині – у власні ворота забив гравець стрийчан Микулишин. А наприкінці першого тайму Богдан Бойчук подвоїв перевагу «Руху» ударом з-за меж штрафного майданчика.

У другому таймі «жовто-чорні» відзначились ще двічі. На 40-ій хвилині гравець, який перебуває на перегляді, головою замкнув навіс зі стандарту від Ярослава Мартинюка. А на 65-ій хвилині Юрій Климчук на швидкості увійшов у штрафний майданчик та віддав пас на Бойчука, якому залишалось лише відправити м’яч у ворота – 4:0.

 

 

Товариський матч. «Рух» (Львів) – «Скала-1911» (Стрий) 4:0 (2:0).

22 січня 2022 року. Винники, НТБ «Рух».

Голи: автогол, 8, Бойчук, 33, 65, гравець на перегляді, 40.

«Рух»: Паньків, гравець на перегляді, Веремієнко, Дідик, Роман, Литвиненко, Мартинюк, Сапуга, гравець на перегляді (Руніч, 40), Бойчук, Климчук.

Дивіться відео голів матчу «Рух» – «Скала-1911» на Ruh TV.

 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини