ПЕРЕД ОСТАННІМ МАТЧЕМ РОКУ: «РУХ» ГОТУЄТЬСЯ ДО ГРИ З «ЧОРНОМОРЦЕМ»

 

У «жовто-чорних» знову відбулося особливе тренування: в гості до команди завітав маленький благодійник Павло, який разом із мамою випікав кекси, продавав їх і віддавав гроші на ЗСУ.

Футболісти «Руху» готуються до останнього протистояння календарного року. Усе відбувається за планом: фізичні силові вправи у спортивному залі, розминки з розтягуваннями м’язів, спеціальними комплексами силових вправ і кардіо, а вже потім – безпосередні заняття на повітрі, а згодом і тактичні уроки для урізноманітнення ігрових дій на футбольному полі.

Ростислав ЛЯХ, захисник «Руху»: «Настрій у нас позитивний. Минула гра з «Олександрією» вийшла для нас хорошою, непоганий результат, я вважаю, на виїзді проти сильного суперника. Тому до наступної зустрічі підходимо в бойовому настрої. Сподіваємося на 3 залікові пункти, тому що це дуже важлива гра. Ми з «Чорноморцем», можна сказати, перебуваємо поруч у турнірній таблиці. Хочемо піти в хорошому настрої у зимову відпустку».

Юрій ПАНЬКІВ, воротар «Руху»: «Усі усвідомлюють важливість наступного матчу, тому відповідально налаштовуємося, знаємо їхню силу та гру. Сподіваюся, що підійдемо до поєдинку в хорошому настрої. У заключній грі року хочеться максимального результату, зробимо для цього все можливе, налаштуємося, щоби все було добре».

Через дискваліфікацію наступний матч пропускає нападник «Руху» Юрій Климчук, якого вилучили з поля під час «олександрійського бою» (1:1), травми в Романа Дідика, Богдана Бойчука й Остапа Притули. Мікроушкодження отримав Вів Соломон-Отабор, однак воно не настільки серйозне, тож він має шанс вийти на поле наступної гри.

Юрій КЛИМЧУК, нападник «Руху»: «Важко перебувати поза грою. Хочеться допомогти хлопцям, але так сталося, що не зіграю з «Чорноморцем», буду підтримувати в роздягальні та на трибунах. Зроблю все, що від мене залежить, перебуваючи поза полем. Останній поєдинок з «Олександрією» ми дуже добре зіграли, всі футболісти усвідомлюють, що в нас виходить, можемо грати в хороший футбол, вміємо це робити, тому підходимо до наступного поєдинку з хорошим налаштуванням. Потрібно вигравати та підніматися вище в турнірній таблиці, бо зараз така ситуація, що один бал вгору, один донизу – і йдуть гойдалки, ніхто не розуміє, як ти в підсумку закінчиш. Тому потрібно перемагати «Чорноморець».

 

 

На тренування до «жовто-чорних» завітав хлопчик Павло з мамою. Вони разом випікали кексики, продавали їх, аби зібрати гроші для допомоги ЗСУ. За ці кошти за сприяння благодійного фонду «Здійснити мрію» виготовили державні прапори, які вже відправили в Херсонську та Луганську область на звільнені території та ті, які в майбутньому наші воїни відвоюють.

 

 

Юному патріоту Павлу від імені команди вручили іменну футболку, подякували за підтримку нашим збройним силам, і всі гравці «Руху», присутні на тренуванні, привітали його.

 

 

Христина ГАШЕНКО, мама Павла: «Нашою метою було показати та навчити дітей, щоби вони зрозуміли, для чого вони це роблять і заради кого вони це роблять. Українськість і Україна розпочинається з наших дітей. Їх треба вчити нашої історії, любові до Батьківщини та всього українського. Це потрібно від перших років їхнього життя».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини