ПАВЛО ОРІХОВСЬКИЙ: «У ЦЕНТРІ ПОЛЯ – ВЕЛИКА КОНКУРЕНЦІЯ, АЛЕ ЦЕ ДУЖЕ ДОБРЕ»

Новачок «жовто-чорних» Павло Оріховський дав свій перший коментар у якості гравця «Руху».
 


– Радий, що підписав контракт із «Рухом» та опинився у такому чудовому місці. Помітно неозброєним оком, що це клуб, який розвивається, тому, гадаю, ми разом будемо рухатися у правильному напрямку. До мене надійшла пропозиція від керівництва «Руху». Ми зустрілися та обговорили всі деталі. Я взяв час на роздуми, порадився з дружиною та рідними і вирішив перейти саме до львівського клубу. Я зважав на багато факторів. «Рух» – це дуже амбіційний проект. Приваблює той факт, що Президент клубу будує круту сучасну Академію. Насправді, це відіграло дуже важливу роль. 

У центрі поля – велика конкуренція, але це дуже добре. Просто чудово, коли багато кваліфікованих футболістів борються за місце у стартовому складі. За час своєї кар’єри я грав на усіх позиціях в центрі поля. В кожного тренера своє бачення гри. Де мене буде бачити наставник на полі, там і буду грати. 

З багатьма хлопцями я вже знайомий, адже неодноразово зустрічалися на футбольних полях. Із деякими гравцями грали разом. Добре знаю Богдана Бойчука, Мар’яна Мисика, Андрія Борячука, Валерія Федорчука та Юрія Паньківа. Гадаю, мені буде легко влитися в цей колектив. 

Звичайно, мені потрібно дещо надолужувати в плані підготовки, адже я не проходив із командою збори. Зрештою, я багато працював індивідуально з тренером із фізпідготовки. Дякую йому за те, що приділяв мені багато уваги. Вважаю, що в найближчий час я буду в своїх найкращих кондиціях. Насамперед прагну мати постійну ігрову практику і приносити користь команді. Не лише на полі, а й за його межами. 

Щодо мого ігрового номера, то я порадився з дружиною і саме вона сказала мені взяти 11-ий номер. Раніше грав під 48-им, але хотів щось змінити. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини