ОЛЕКСІЙ СИЧ: «ВІДЧУВАЮ, ЩО НА МЕНЕ РОЗРАХОВУЮТЬ У МОЛОДІЖНІЙ ЗБІРНІЙ»

Гравець «Руху» Олексій Сич поділився своїми враженнями від виступів за збірну України U-21 у відборі до Євро-2023 проти Північної Македонії (1:1) та Сербії (2:1).

 

 

- Враження від збору з молодіжною збірною як завжди позитивні. Звичайно, результат матчу з Північною Македонією міг би бути кращим. Ми хотіли перемогти в обох поєдинках. Після нічиєї були дуже серйозно налаштовані на Сербію, тому вдалося перемогти.

Звичайно, додає впевненості те, що я зіграв в обох матчах по 90 хвилин. Я відчуваю, що на мене розраховують в збірній, а це дає дуже хороші емоції і сильний заряд. Тому я був налаштований максимально на ці матчі, щоб допомогти команді досягнути позитивних результатів.

З Сербією грали на «Арені Львів», де свої домашні матчі проводить «Рух». Завжди приємно грати вдома, на рідному стадіоні. До того ж дозволили вхід вболівальникам. Їх було лише 5 тисяч, але було відчуття, що заповнений весь стадіон. Коли ми розвели м’яч, вболівальники почали скандувати: «Україна, Україна…» - мурашки йшли по шкірі, настільки це було кайфово.

Після цих поєдинків наш головний конкурент – це Франція. Ми будемо приймати їх вдома, тому дамо їм бій.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини