ОЛЕКСІЙ ДОВГИЙ: «ЩАСЛИВИЙ ОПИНИТИСЬ У КЛУБІ З ТАКИМИ ВИСОКИМИ АМБІЦІЯМИ»

Перший коментар досвідченого новачка «жовто-чорних».

 

 

– У мене закінчився контракт зі «Львовом», після чого зі мною зв’язалось керівництво «Руху». Довго думаючи, підписав контракт з «жовто-чорними». Дуже щасливий опинитись у клубі з такими високими амбіціями, з крутою базою, де є всі умови для праці та розвитку. У команді підібрані дуже кваліфіковані тренери, також є дуже перспективна молодь. Я буду викладатись на 200% та старатимусь стати прикладом для молодих футболістів. Їм потрібно працювати над психологією, і я зможу їм у цьому допомогти.

Вже знайомий з багатьма гравцями «Руху», адже раніше ми часто перетинались на футбольних полях. Тут грає мій кум Юрій Паньків, з яким ми товаришуємо понад 10 років, тому ми вже майже родичі. Думаю, нам буде комфортно працювати разом.

Я певний час не мав тренувального процесу, тому хочу якомога швидше приєднатися до команди. Готовий тренуватись з ранку до ночі, щоб набрати кондиції та допомогти «Руху» на футбольному полі.

База «Руху» просто космічна. Напевно, я ще навіть не все встиг побачити. Дуже радий, що в Україні є такі умови для футболістів. Без перебільшення – це найкраща база в країні. Коли я приїхав сюди з дружиною, вона не повірила, що ми перебуваємо в Україні.

Цілі на наступний сезон ми визначимо з тренерським штабом та керівництвом. Не потрібно бити себе в груди, що ми посядемо високі місця, а треба просто робити свою справу. Я впевнений, що з такими умовами, з тим ставленням до роботи, з такими молодими талановитими гравцями ця команда вже невдовзі буде в єврокубках.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини