ОЛЕКСІЙ ДОВГИЙ: «ДУЖЕ РАДИЙ ЗА МОЛОДИХ ХЛОПЦІВ, ВОНИ ПРОЙШЛИ БОЙОВЕ ХРЕЩЕННЯ»

Півзахисник «Руху» Олексій Довгий поділився враженнями від напруженого матчу проти «Олександрії» (1:1).

 

 

– На мою думку, ми повністю перегравали «Олександрію», коли команди залишалися в рівних складах. Діяли і швидше, й агресивніше, в нас було більше моментів. А момент із вилученням треба дивитися, мені здається, що його не було.

Ми ніяк не заслуговували на поразку в цій грі. Нічия, з одного боку, добре, ми одне очко веземо звідси. До того ж, грали непогано. Дуже вдячний молодим хлопцям, сьогодні вони пройшли справжнє бойове хрещення. Я знаю, як тут грати, адже виступав за цю команду декілька років, з Олександрії вивезти очки дуже складно.

Ми вирвали нічию проти сильного суперника за рахунок командного духу, максимальної зарядженості на гру. Наприкінці поєдинку, коли дещо сіли, бо грали в меншості, доля нам віддячила за наші старання, за нашу згуртованість.

У нас дуже багато хлопців вилетіло через травми. Як казав Леонід Станіславович, будемо догравати пацанами. Але, як бачимо, пацани вже готові. Це для них супер, коли в таких іграх вони себе проявляють. Я дуже радий за них.

Тут, в Олександрії, в мене багато друзів і знайомих. Перед грою я всіх обняв і сказав, що ми друзі поза полем, але в мене сьогодні в грі інші завдання, так що вибачайте, хлопці. Але це футбол, і такі речі є нормальними. Після матчу ми потиснули один одному руки, і все добре.

Фото ФК «Олександрія»


loading...

0 коментарів

    Схожі новини