«ОЛЕКСАНДРІЯ» – «РУХ». 5 ФАКТІВ ПРО МАТЧ

Матч 15-го туру УПЛ «Олександрія» – «Рух» відбудеться сьогодні (в понеділок, 28-го листопада) на стадіоні «Ніка» в Олександрії, початок – о 13:00.

 

 

«Олександрія» ще не перемагала «Рух» у рамках Української Прем’єр-ліги: дві нічиї та поразка. Клубна рекордна гольова серія «жовто-чорних» в УПЛ триває 6 ігор – 8 голів. Безнічийна гостьова серія «Руху» в чемпіонаті України складає вже 3 матчі (перемога та дві поразки), до повторення клубного рекорду ще одна гра.

Поєдинок на «Ніці» – 95-ий гостьовий матч «Руху» у всіх турнірах: 27-ий – в УПЛ, 46 – у Першій лізі, 16 – у Другій лізі, 6 – у Кубку України.

Матч в Олександрії стане 90-им для Леоніда Кучука біля керма різних клубів УПЛ: 28-ий – з «Рухом», 48 – в «Арсеналі», 14 – в кам’янській «Сталі».

Безнічийна клубна рекордна серія «Олександрії» в УПЛ триває 19 матчів: 12 перемог і 7 поразок. Натомість команда з Кіровоградської області пропускає вже 5 ігор поспіль (12 голів). Зате олександрійці продовжили свою переможну домашню серію до 4-ох ігор, а голи забивають 8 ігор поспіль (17).

Юрій Копина, яка зараз виступає за «Олександрію», – чинний рекордсмен «Руху» за кількістю ігор у всіх турнірах – 109 матчів: 12 – в УПЛ, 80 – у Першій лізі, 12 – у Другій лізі, 5 – в Кубку України.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини