НОВАЧКИ «РУХУ» – ПРО СПАРИНГИ З «АКЖАЇКОМ» ТА «ЛЕВАДІЄЮ»

Вів Соломон-Отабор, Фредді Плюмен, Ельхаджі Діав, Лассана Файє та Едсон поділились враженнями від дебюту у товариському матчі.

 

 

Вів СОЛОМОН-ОТАБОР, півзахисник «Руху»: «Я дуже радий, що дебютував за «Рух», щоправда, наразі в товариському матчі. Я вперше зіграв 60 хвилин впродовж останніх двох місяців. Поступово починаю розуміти вимоги тренера. Гадаю, до початку чемпіонату остаточно адаптуюся. Попри мовний бар‘єр я розумію нашого коуча. В Англії виступав за клуб, який грав за подібною тактичною схемою».

 

 

Фредді ПЛЮМЕН, півзахисник «Руху»: «Я дуже радий забити гол та віддати результативну передачу у дебютному матчі за «жовто-чорних». Ми грали проти хорошої команди, тому гра була важкою. Але ми добре зіграли як в захисті, так і в нападі, тому здобули перемогу».

 

 

Ельхаджі Папе ДІАВ, захисник «Руху»: «У футболі дуже важлива комунікація. Нам потрібно швидко пройти адаптацію. Бажано вивчити кілька слів українською, щоб легше було розуміти один одного на полі. Перший тайм був важким, адже в нас зараз йде підготовка до сезону. По перерві тренер дещо змінив тактично і ми перемогли. Я дуже радий, що взяв участь в матчі. Для мене найголовніше – це грати. Потрібно ще багато до чого звикати. Але це лише перші дні зборів. Щасливий, що опинився у «Русі».

 

 

Лассана ФАЙЄ, захисник «Руху»: «У першому таймі було дещо важко порозумітись з партнерами, але в перерві тренер пояснив, що ми повинні робити на полі та як взаємодіяти. Футбольна мова – одна для всіх. У команді багато хлопців знають англійську, тому великих проблем з комунікацією не має виникнути. Зараз нам потрібно адаптуватись до гри команди. На зборах у нас щодня по 2 тренування, іноді трохи важко, але це добре для нашої адаптації».

 

 

ЕДСОН, півзахисник «Руху»: «Я дуже радий дебютувати за «Рух» та знову зіграти у футбол. У мене дуже позитивні враження. Звичайно, нам ще потрібен час на адаптацію. Але я впевнений, що ми швидко її пройдемо та принесемо користь команді. З нетерпінням чекаю відновлення чемпіонату, аби дебютувати за «Рух» і в офіційному матчі».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини