НАЗАР САВИЦЬКИЙ: «ПРИЙНЯЛИ РІШЕННЯ, ЩОБ ВІКОВІ ГРУПИ АКАДЕМІЇ ГРАЛИ В СТАРШІЙ ВІКОВІЙ КАТЕГОРІЇ»

Старший тренер «Руху» U-15 розповів про старт команд Академії в Кубку ДЮФЛ та про рішення виступати на турнірі проти старших вікових категорій.

 

 

«Ми прийняли рішення, щоб всі вікові групи Академії грали в старшій віковій категорії. Таким чином у наших команд не буде прохідних матчів та кожна гра буде допомагати футболістам розвиватись. Майже всі матчі команди будуть грати на межі своїх можливостей, тому будуть швидше прогресувати. Нас не так цікавить результат гри, як її якість. Якщо проаналізувати наші попередні матчі, то ми задоволені якістю гри наших футболістів та команд в цілому.

 

 

Команда U-15 добре себе проявляють під час Кубка ДЮФЛ не зважаючи на те, що грають у віковій категорії U-16. За два зіграних тури ми здобули дві перемоги, але це не найважливіше, оскільки ми побачили змістовну та якісну гру. Під час Кубка ДЮФЛ ми побачили, що футболісти нашої Академії можуть конкурувати з суперниками старших вікових груп та показувати якісний футбол».


loading...

1 коментарів

  • І

    Інна

    27 листопада 2022 р., 10:05

    Це чудова ідея, яка призведе до гарних результатів. Команда підтягнеться та буде можливість подивитися на свою гру з іншої сторони. Багато чого відкриється тренеру. Злопці далі будуть грати тільки впевніше.

Схожі новини