НА САЙТ «РУХУ» БУЛО ЗДІЙСНЕНО ДВІ КІБЕРАТАКИ

Офіційний сайт «жовто-чорних» піддався DDoS-атаці, через що на цей момент не функціонує.

 

 

DDoS-атака — це спеціально спрямований потужний потік трафіку у вигляді хаотичних запитів на конкретний інтернет-ресурс, у результаті чого сайт перестає функціонувати.

Як бачимо зі скріншотів нижче, на сайт «жовто-чорних» така кібератака була здійснена вдень 24 серпня – за дві години до матчу «Рух» – «Металіст». Ще потужніша DDoS-атака була здійснена зранку 25 серпня. Сайт і надалі не функціонує.

 

 

Як нам стало відомо, ця кібератака була здійснена «порохоботами», які проявляли свою активність ще під час виборів. Цілком вірогідно, що у атаках на сайт «Руху» присутній і російський слід. Відтак просимо звернути увагу на кінцевого бенефіціарного власника Setanta, чий бізнес досі працює на території Білорусі. Такими ганебними і незаконними діями окремі суб’єкти футболу не змусять нас мовчати. Футбольний клуб «Рух» звернеться у кіберполіцію, аби усі причетні до цього понесли справедливе покарання.

Розуміємо, що хтось із кабінетів з провулку на Лабораторній не хоче бачити «Рух» в українському футболі. Ми самобутній, сучасний клуб, який стоїть на боці правди, вміємо та будемо відстоювати свої інтереси до кінця. Запевняємо, ця ситуація буде мати набагато ширший і глибший резонанс, ніж це собі уявляють деякі чиновники з Будинку футболу.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини