НА АКАДЕМІЇ «РУХУ» ВІДБУВСЯ БЛАГОДІЙНИЙ КІБЕРТУРНІР З FIFA 22

 

Організатором «Кубка допомоги Україні» з кіберфутболу став благодійний фонд «Рух у майбутнє». 

Участь у турнірі взяли і зіркові гості: гравець збірної України та «Манчестер Сіті» Олександр Зінченко, футбольний коментатор Віктор Вацко, відомий тревел-блогер Андрій Бєдняков, популярний ведучий Слава Дьомін, гравець «Руху» Юрій Климчук та воротар «Десни» Ігор Литовка. Усі поєдинки транслювались у прямому ефірі на Ruh TV. 

Амбасадором «Кубка допомоги Україні» виступив найтитулованіший кіберспортсмен України у грі FIFA 22 Євген Мостовик, більш відомий за своїм нікнеймом Yozhyk. Він провів два виставкові матчі проти Олександра Зінченка та Андрія Бєднякова. Обидва протистояння завершились перемогами Євгена. 

Загалом змагання зібрали 32-ох гравців. Організатори провели два окремі турніри. На груповому етапі участь брали 16 учасників: 4 групи по 4 гравці у кожній. У раунд плей-оф вийшли по 2 кіберспортсмени із кожної групи. Далі були чвертьфінали, півфінали та матч за перше місце. Змагался хлопці як онлайн, так і офлайн.

30-го квітня переможцем благодійного кіберспортивного турніру став Роман Мурміль. Цікаво що на стадії півфіналу Роман переміг фаворита змагань колишнього чемпіона світу з FIFA Ростислава Недовоза. Зіркові гості Віктор Вацко та Слава Дьомін не вийшли з групи. 
 

 



Ще більше інтриги подарував другий ігровий день. Володарем «Кубка допомоги Україні» став гравець «Руху» Юрій Климчук. Півзахисник «жовто-чорних» у фіналі міг зіграти проти Олександра Зінченка, але Зіна не зумів переграти свого опонента у півфінальному матчі. Андрій Бєдняков із групи вийшов, але поступився у чвертьфіналі Олександру Зінченку. 
 

 

 

Більше фото з кібертурніру – у галереї.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини