MIŠO BREČKO CUP. «РУХ» U-14 – У SILVER LEAGUE МІЖНАРОДНОГО ТУРНІРУ У СЛОВЕНІЇ

Вихованці Академії «Руху» 2009 року народження на груповому етапі протистояли словенським командам «Браво» та «Алюміній» і хорватському «Осієку». 
 


У престижних змаганнях беруть участь 16 команди різних академій Європи, серед яких представники «Інтера», «Парми», «РБ Зальцбурга» та «Марібора».

«Рухівці» потрапили у групу «С». У першій грі підопічні Артема Яшкіна розписали результативну нічию із хорватською командою «Осієк» 2:2. За «жовто-чорних» забивали Янковський та Жук. До слова, хорвати у підсумку стали переможцями групового етапу. 

Відверто не пощастило львів’янам у матчі з «Алюмінієм». «Рухівці» повністю переважали суперника на полі. Чотири рази словенців рятувала стійка. М’яч вперто не летів у ворота «Алюмінія». У підсумку команди пішли з поля без забитих м’ячів – 0:0. 

Аби потрапити у Golden League, у заключній грі групового етапу підопічні Артема Яшкіна повинні були перемагати словенський клуб «Браво», втім знову фортуна відвернулась від «жовто-чорних». Команди розійшлись миром – 0:0.

У підсумку, вихованці Академії «Руху» зайняли третє місце у групі «С» та вже ввечері зіграють у SilverLeague проти словенського «Копера». 
 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини