МІНІМАЛЬНА ПЕРЕМОГА ЮНІОРІВ «РУХУ» НАД «ВЕРЕСОМ»

«Жовто-чорні» здобули перемогу на останніх хвилинах завдяки голу Дениса Підгурського з пенальті.

 

 

«Рухівці» активно розпочали поєдинок, одразу взявши гру під свій контроль. Один з найнебезпечніших моментів першого тайму стався на 24-ій хвилині, коли Євген Пастух чудовою розрізною передачею вивів Андрія Столярчука віч-на-віч з голкіпером суперника, проте в останній момент захисник «Вереса» у підкаті вибив м’яч на кутовий. Виводити «жовто-чорних» вперед ще у першому таймі могли Ілля Квасниця, Денис Теслюк та Андрій Кітела, але м’яч постійно оминав ворота «Вереса».

У другій половині зустрічі малюнок гри не змінився. Підопічні Віталія Пономарьова постійно тиснули на ворота суперника, тоді як рівняни намагались знайти свій шанс у контратаках. Протягом другого тайму відзначатись у воротах «Вереса» могли Андрій Столярчук та Нікіта Рогачов. Проте єдиний гол у матчі вже у додатковий час забив капітан команди Денис Підгурський. Півзахисник реалізував пенальті, який сам і заробив. Отож, важка перемога юніорів «Руху» з рахунком 1:0.

 

 

Чемпіонат серед юнацьких команд. «Верес» (Рівне) – «Рух» (Львів) 0:1 (0:0).

29 вересня 2022 року. Млинів, ст. «Колос».

Гол: Підгурський, 90+4 (пен.)

«Рух» U-19: Герета, Слюбик (Товарницький, 46), Холод, Савчук, Кітела, Підгурський, Федор О., Пастух (Рогачов, 46), Квасниця (Бендера, 57), Теслюк (Панченко, 72), Столярчук (Бойко, 68).

Фото: НК «Верес»


loading...

0 коментарів

    Схожі новини