«МИ Є «РУХ», І В НАС Є ДУХ»: ПРИГОДИ ЮНИХ «ЖОВТО-ЧОРНИХ» В ІТАЛІЇ

Наймолодші вихованці «Руху» з вікової категорії U-11 узяли участь у престижному турнірі Universal Youth Cup і посіли 11-те місце.

 

 

У груповому етапі «жовто-чорні» обіграли «Реді Юпі» (Албанія) (академія відомого в недавньому минулому албанського футболіста) – 4:0, впоралися зі спротивом «Прато» (Італія) – 2:0 і розгромили «К’яссу» (Ареццо, Італія) – 7:0.

В 1/16-ій фіналу юні «рухівці» поступилися «Аталанті» (Бергамо, Італія) – 0:3. Після цього у впертій боротьбі обіграли «Спецію» – 3:2. А далі турнірна доля вибрала на шляху до наступного етапу змагань вихованців знаменитої школи амстердамського «Аякса» з Нідерландів – поразка 0:3. Проте в останньому матчі турніру «жовто-чорні» впевнено обіграли «Чезену» (Італія) – 3:1.

 

 

Загалом, поїздка вийшла незабутня для майбутнього покоління «рухівців». Футбольний клуб «Рух» дбає про покоління гравців, які захищатимуть жовто-чорні кольори, наші діти регулярно їздять на міжнародні турніри. І ця поїздка престижний турнір Universal Youth Cup до Італії є тому підтвердженням.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини