МЕТАЛІСТ-1925 - РУХ. 5 ФАКТІВ ПРО МАТЧ

Головні цифри недільного протистояння у Харкові.

 

 

Львівський «Рух» не програє в УПЛ впродовж рекордних для клубу 7-ми ігор (4 перемоги і 3 нічиї). Вражає і гостьова серія «жовто-чорних»: 4 матчі без поразок: +1=3.

Матч проти «Руху» дебютний для харків’ян в Українській Прем’єр-лізі. За підсумками минулого сезону «Металіст-1925» посів трете місце в Першій лізі, що дозволило їм підвищитись в класі. У статусі головного тренера в УПЛ також і дебютує їхній наставник Валерій Кривенцов, який у ролі гравця провів 237 ігор.

Історія протистоянь «Металіста-1925» і «Руху» налічує 4 матчі - 2 нічиї та по перемозі. Усі вони відбулись в рамках Першої ліги. Цікаво, що у кожному з поєдинків «жовто-чорні» неодмінно забивали гол. Остання зустріч у Харкові завершилась мировою - на гол Цвіренка точним ударом відповів Кондраков.

Кондраков - кращий бомбардир протистояння команд серед усіх діючих футболістів (2 забиті м’ячі). Саме гол Данііла став переможним у крайній зустрічі цих команд, яка відбулась ще у листопаді 2019-го року. Тоді на СКІФі «Рух» переміг 1:0.   

 

 

Ростислав Русин, один з новачків «Металіста-1925», який приєднався до команди перед сезоном, зовсім недавно виступав за львівський «Рух». Власне, саме з ним Ростислав дебютував в УПЛ, а вже сьогодні може протистояти своїм колишнім партнерам на полі. В активі хавбека 67 матчів за «жовто-чорних», 4 голи та 12 асистів.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини