МЕМОРІАЛ ЕРНЕСТА ЮСТА. ПЕРЕМОГА НАД ЧЕМПІОНОМ ЛЬВІВЩИНИ

Команда Рух U-17 взяла гору над «Юністю» з Верхньої/Нижньої Білки з рахунком 4:2 та очолила свій квартет.

 

 

Підопічні Володимира Безуб’яка вже на старті зустрічі вийшли уперед. Гол забив Максим Музичук. Титуловані гості зуміли відновити паритет вже через 2 хвилин зусиллями Тараса Яворського. Відтак, на перерву команди пішли за нічийного рахунку. Другий тайм був куди рясніший на голи. Зокрема, Максим Музичук забив ще двічі, оформивши таким чином хет-трик у ворота чемпіонів Львівщини. До речі, в активі Максима вже 5 голів у 3 матчах турніру Юста, що робить його одноосібним лідером бомбардирських перегонів. Гольовий запал свого партнера по команді підтримав Андрій Кусій, який відправив 4-ий гол у ворота «Юності». Суперник зумів відквитати один м’яч (забив Володимир Войтович), та цього було недостатньо, аби уникнути поразки. У підсумку, 4:2 на користь «жовто-чорних».

Меморіал Ернеста Юста. Груповий етап. АФ «Рух» U-17 (Львів) – Юність (Верхня/Нижня Білка) 4:2 (1:1).

18 лютого 2023 року. Стадіон ім. Б. Маркевича.

Голи: Музичук, 4, 53, 74, Кусій, 80 – Яворський, 6, Войтович, 85.

 АФ «Рух» U-17: Саган, Паращук, Кусій, Турко (Пилипенко, 88), Лапко, Мікляш, Гордійчук, Грабовецький, Шайда, Музичук, Обаміна (Бейзик, 89).

 

 

Максим МУЗИЧУК, гравець АФ «Рух» U-17: «Сьогодні оформив хет-трик. Два голи забив з-під захисника, третій, я б сказав, фартовий, вдало зіграв на добиванні. Я просто виконував установку тренера, тому й вдалось нині відзначитись тричі.  Сьогодні ми грали проти досвідчених суперників, п’ятиразового чемпіонат області. Це додавало додаткової мотивації. Ми вийшли і показали весь свій максимум, звідси і результат. У першому таймі було дещо складно, але в перерві наш тренер (Володимир Безуб’як) нас гарно замотивував. Він сказав нам, що ми повинні наробити галасу. Вважаю, у другому таймі ми повністю переграли своїх опонентів».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини