МАТЧ «РУХ» – «МИНАЙ» МОВОЮ ЧИСЕЛ І ФАКТІВ

Дебют Ледвія, рекордний пенальті Климчука й інші статистичні особливості поєдинку «жовто-чорних» із закарпатцями.

 

 

«Рух» і надалі не програє «Минаю» в Українській Прем’єр-лізі. Це триває вже 4 матчі: одна перемога та три нічиї. При цьому гольова серія «жовто-чорних» продовжилася до 6-ти ігор – 8 голів, що стало повторенням клубного рекорду. Натомість «рухівці» пропускають у домашніх зустрічах уже 7 ігор поспіль – 10 голів. Це теж рекорд.

У понеділок, 14-го листопада, «Рух» зіграв у 50-ту нічию у всіх турнірах: 19-та – в УПЛ, 26 – у Першій лізі та 5 – в Другій лізі. 20 «мирних» рахунків зафіксовано на своєму полі, 30 – у гостях.

Для «Руху» це була 55-та гра в Українській Прем’єр-лізі: 13 перемог, 19 нічиїх, 24 поразки; різниця м’ячів – 57:79. Окрім того, це 25-ий матч «жовто-чорних» у статусі господарів на «Арені Львів» у всіх турнірах: 9 перемог, 11 нічиїх, 5 поразок; різниця м’ячів – 37:26.

У складі «Руху» дебютував 19-річний воротар Дмитро Ледвій, який став 116-им «рухівцем» у всіх турнірах, в тому числі 56-им – в УПЛ.

Юрій Климчук реалізував 10-ий пенальті «Руху» в УПЛ – це сталося після 14-го удару з одинадцятиметрової позначки. Для нього це 5-ий зі 7-ми забитих голів із пенальті в елітній лізі українського футболу. До того ж, Климчук виконував рекордний, 12-ий, пенальті у складі «Руху» у всіх турнірах – 10-ий гол із позначки.

У той же час голкіпер «Миная» Олександр Бандура пропустив 30-ий гол із пенальті. Всього йому пробивали 34 одинадцятиметрові удари. Крім того, в понеділок на «Арені Львів» Бандура зіграв свій 200-ий матч в УПЛ.

Удев’яте в Українській Прем’єр-лізі «Рух» зіграв унічию з рахунком 1:1, в тому числі вп’яте на своєму полі.

«Жовто-чорні» провели 3-ій матч в УПЛ за суддівства арбітра Миколи Балакіна з Київської області та здобули перше очко з цим рефері.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини