МАТЧ «ЛЬВІВ» – «РУХ» МОВОЮ ЧИСЕЛ І ФАКТІВ

Перша поразка в дербі, дебют Енобахара й інші статистичні особливості поєдинку «жовто-чорних» із криворіжцями.

 

 

«Рух» уперше в історії програв у дербі зі «Львовом» – це сталося в 4-му матчі цих команд на рівні УПЛ. При цьому гольова серія «жовто-чорних» в елітній лізі українського футболу триває 5 ігор – 7 голів.

Леонід Кучук провів 60-ий матч на посаді головного тренера «Руху» у всіх турнірах: 26-ий – в УПЛ, 30 – у Першій лізі, 4 – в Кубку України. Баланс усіх ігор: 26 перемог, 16 нічиїх, 18 поразок; різниця м’ячів – 86:60. Це його 10-та гостьова поразка у всіх турнірах: 6-та в УПЛ і 4 у Першій лізі.

Півзахисника Богдана Бойчука вперше вилучили з поля в поєдинках Української Прем’єр-ліги – це сталося в 53-ій його грі. Він став 5-им футболістом «Руху» у всіх турнірах, який побачив перед собою червону картку після виходу на заміну.

80-ий матч в УПЛ у складі «Руху» у всіх турнірах провів Юрій Климчук, 20-ті матчі в УПЛ за «жовто-чорних» зіграли Ростислав Лях, Таллес і Роман Дідик, 10-ий – Денис Слюсар. Уперше в статусі капітана «Руху» гру провів Роман Дідик.

За «рухівців» дебютував нігерієць Брайт Енобахар, який став 115-им гравцем клубу у всіх турнірах, в тому числі 55-им – в УПЛ.

Домашня клубна рекордна пропускна серія «Львова» триває в УПЛ 10 ігор – 20 голів. Натомість завершилася безвиграшна серія «синьо-золотих» у чемпіонаті України, яка тривала 6 ігор: 2 нічиї та 4 поразки.

Учетверте в Українській Прем’єр-лізі «Рух» програв із рахунком 1:2, в тому числі вдруге на чужому полі.

«Жовто-чорні» провели 4-ий матч в УПЛ за суддівства Євгена Арановського та вчетверте зазнали поразки. Цей рефері фіксував перемогу «Руху» ще в Першій лізі (15.11.2019) під час перемоги над харківським «Металістом 1925» – 1:0.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини