МАТЧ 14-ГО ТУРУ УПЛ «РУХ» – «ЧОРНОМОРЕЦЬ» ВІДБУДЕТЬСЯ В СЕРЕДУ, 7-ГО ГРУДНЯ

Домашній поєдинок «жовто-чорних» з одеситами перенесли через виклики до молодіжної та юнацької збірних України відразу 11-ох футболістів «Руху».

 

 

Воротар Юрій-Володимир Герета, захисники Ростислав Лях, Віталій Роман, Денис Слюсар, Роман Дідик, Андрій Кітела, Богдан Слюбик, Віталій Холод, півзахисники Марко Сапуга, Олег Федор, Євгеній Пастух отримали запрошення до тренувальних таборів українських збірних. Цей факт призвів до перенесення календарного матчу УПЛ «Руху» з «Чорноморцем».

Дирекція Української Прем’єр-ліги визначила нову дату гри 14-го туру – середа, 7-го грудня. Точний час початку та про те, на якому стадіоні відбудеться матч, ми повідомимо пізніше.

Нагадаємо, що молодіжна команда України (тренер – Руслан Ротань) зіграла два товариські матчі під час тренувального збору в Грузії (двічі по 1:1 з Ізраїлем і Грузією). А наша юнацька збірна (тренер – Сергій Нагорняк) забезпечила собі місце в еліт-раунді відбору на Євро-2023, перемігши Косово (1:0) і Кіпр (4:1). У середу, 23-го листопада, в матчі з господарями шведами українці зіграють за перше підсумкове місце в групі.


loading...

1 коментарів

  • І

    Ігор

    21 листопада 2022 р., 21:07

    давайте на скіфі!!

Схожі новини