МАРТИНЮК ТА КЛИМЧУК – ПРО ПРИЗНАЧЕННЯ ЛЕОНІДА КУЧУКА

Півзахисники «Руху» Ярослав Мартинюк та Юрій Климчук прокоментували призначення Леоніда Кучука на пост головного тренера «жовто-чорних».
 


Ярослав МАРТИНЮК, капітан ФК «Рух»: «Леонід Станіславович – це тренер, який нам вже знайомий. Гадаю, що всі хлопці перед матчем з «Вересом» мобілізуються та віддадуть на тренуваннях не сто, а двісті відсотків своїх можливостей. На «Верес» ми вийдемо зарядженими на перемогу. Вважаю, що найперше Леонід Станіславович витягне нас із психологічної ями і ми забудемо про ці дві поразки на старті сезону. В наступних поєдинках будемо грати лише на перемогу. У минулому чемпіонаті ми, як і «Верес» тепер, були дебютантами, але виходили на кожну гру з величезним бажанням здобути три очки. Футболісти рівненського клубу – це точно не хлопчики для побиття. Ми з повагою ставимось до «Вереса».
 


Юрій КЛИМЧУК, гравець ФК «Рух»: «Призначення Леоніда Кучука – це новий поштовх для команди. Минулі дві гри нас загнали у психологічну яму. Гадаю, з новим тренером нам вдасться вибратися з неї. Усі прекрасно розуміють, що нам потрібні були зміни, відтак, ми сподіваємось, що тепер все буде добре. Усі зустріли Леоніда Станіславовича з посмішкою. У суботньому матчі з «Вересом» чекаємо, що буде максимально багато боротьби. Віримо, що зможемо здобути перемогу. Інший розвиток подій нас не влаштує. Ми прагнемо реабілітуватися перед нашими вболівальниками за поразки у перших двох турах. Сподіваюсь, що у кожного знову, як-то кажуть, почнуть горіти очі і кожен буде битися на полі». 

 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини