МАРТИНЮК ТА БОРЯЧУК – ПРО ПЕРЕМОГУ НАД «ВЕРЕСОМ»

Капітан «Руху» Ярослав Мартинюк та автор першого голу у ворота рівненського клубу Андрій Борячук поділилися своїми враженнями після гри.
 


Ярослав МАРТИНЮК: «Ми провели важкий матч. «Верес» – це силова команда. В першому таймі нам, можливо, було легше грати. По перерві вони били м’яч вперед і старалися вигравати підбирання. Вважаю, що ми виконали настанови тренера на гру та заслужено перемогли. 

Після травми Романа Дідика на старті другого тайму мені довелося грати на позиції центрального захисника. Дещо схожі дії я виконую і в опорній зоні. Потрібно було контролювати лінію. Під час зборів мене інколи награвали на цьому амплуа. Гадаю, зіграв добре. 

Нам не потрібно було зупинятися після забитих м’ячів. Повинні були забивати ще. Натомість, ми зупинилися. Можливо, віддали трохи ініціативу «Вересу», адже вели в рахунку. Вважаю, так робити було непотрібно. Леонід Кучук чудово проаналізував гру «Вереса», як-то кажуть, від «А» до «Я». Ми виходили на матч та прекрасно знали, що потрібно робити».
 


Андрій БОРЯЧУК: «Радий, що нарешті пройшли цей переломний момент та перемогли. Всі щасливі, що здобули три очки. Зміна на посту головного тренера – завжди дає новий імпульс команді. Всі чітко розуміли, як потрібно грати. Найголовніше – ми здобули позитивний результат. Це лише перша гра під керівництвом Леоніда Кучука. Будемо ще напрацьовувати певні комбінації та прогресуватимемо. 

В моєї мами в день матчу був День народження, тому гол присвятив саме їй. Це найкраще привітання для мами. Подача Мар’яна Мисика була хорошою. Хотів зависнути в повітрі, як Кріштіано Роналдо (Сміється). Дякую Мар’яну за цей асист».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини