МАРТИНЮК, САПУГА ТА ЛИТВИНЕНКО – ПРО ПОЧАТОК ТРЕНУВАЛЬНИХ ЗБОРІВ

Гравці «Руху» поділилися враженнями після першого тренування у новому році. 
 


Ярослав МАРТИНЮК, гравець ФК «Рух»: «Емоції після повернення до тренувального процесу лише позитивні. Це приємний період в житті. Навіть не пригадаю одразу, які це вже за ліком для мене збори. Дуже радий знову всіх побачити та особисто привітати хлопців з Новим роком. 

Перші тренування завжди емоційні. В 2022-му хочеться лише перемагати. Сьогодні на занятті, коли ми грали у футбол, моя команда перемогла (Сміється. – Прим.). Відпустку я проводив із сім’єю в Україні. Також знаходив час для тренувань. Підтримував форму, аби легше було на зборах. Зараз потрібно набирати кондиції безпосередньо з командою. Зрозуміло, що на перших зборах акцент традиційно буде зроблений на фізиці та силі. Саме ці аспекти закладаються футболістам на цих зборах. Будемо працювати і вже наприкінці січня з насолодою вирушимо в Туреччину».
 


Марко САПУГА, гравець ФК «Рух»: «Всі хлопці дуже раді бачити один одного. Вже засумували за футболом, за тренувальним процесом. В гарному настрої провели перше тренування. Було багато емоцій. Все супер. Під час відпустки підтримував форму, ходив у тренажерний зал. Працював для того, аби бути готовим до зборів. Але, як-то кажуть, все лише починається. Приємно, що вже відчуваю себе своїм в основній команді. Тож працюю з великим задоволенням. Це будуть точно непрості збори, але їх потрібно пережити, адже ми закладаємо фундамент наших фізичних кондицій».
 


Іван ЛИТВИНЕНКО, гравець ФК «Рух»: «Дуже радий повернутися з оренди в «Рух». Наразі це моя рідна команда, в якій я провів рік. Оренда мені, без сумнівів, пішла на користь. У попередній команді були, як вдалі результати, так і погані, але особисто мені це лише додало сміливості, впевненості в собі. Розумію, що на цьому етапі зборів хлопців, які повернулися з оренди, буде переглядати тренерський штаб. Головний тренер робитиме висновки чи зможемо ми скласти конкуренцію в основній команді. Від себе буду робити все можливе. Дуже хочу залишитися в «Русі». Як воно буде – покаже час. 

Нас зустріла львівська погода. Я повернувся з Дніпра, а там значно тепліше. Але емоції від першого тренування дуже хороші. Радий усіх бачити. Приємно було познайомитися з новим для мене тренерським штабом. Зараз у моєму житті настає новий етап. Все дуже цікаво. З кожним днем буду намагатись знаходити для себе щось нове. Старатимусь зрозуміти вимоги тренерського штабу».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини