МАРТИНЮК, КЛИМЧУК ТА ФЕДОРЧУК – ПРО ПЕРЕМОГУ В ЛЬВІВСЬКОМУ ДЕРБІ

«Рухівці» поділилися своїми враженнями після звитяги у матчі з «Львовом».
 


Ярослав МАРТИНЮК, гравець ФК «Рух»: «Була непроста гра та важка перемога, але на полі ми віддали всі сили. Задоволені, що перемогли. Йдемо на двотижневу паузу з гарним настроєм. Дербі є дербі, тут ногу не можна забирати. Ми виходили з настроєм продемонструвати бійцівські якості. Не можна було припускатися помилок. Ми грали на максимумі. Дуже приємно, що люди ходять на футбол. Після гри подякували вболівальникам, які прийшли, незважаючи на їх командні вподобання».
 


Юрій КЛИМЧУК, гравець ФК «Рух»: «Ми дуже чекали на цю перемогу. Усі розуміли, що це дербі. Прагнули здобути три очки і нам це вдалось. Ми налаштовувались на те, що буде дуже багато боротьби на полі. Дві команди прагнули перемогти і ми усвідомлювали, що буде справжня битва. Дякую нашим вболівальникам за підтримку. Ми їх чули на полі. Це нас неабияк підбадьорювало. Вболівальники додають нам сил. Навіть у складних моментах, які були сьогодні наприкінці матчу, вони нам допомагали. Відтак, нам все вдалось. Так, справді, ми щиро раділи після цієї перемоги у роздягальні. Так було і буде завжди після наших перемог. Зараз буде кілька днів вихідних. Ми відпочинемо і знову в бій, як-то кажуть».  
 


Валерій ФЕДОРЧУК, гравець ФК «Рух»: «Віддали багато сил у цій грі. Ми налаштовували себе лише на перемогу. Це було справжнє дербі: багато боротьби, інтрига, вирували емоції. Гадаю, ми всі молодці, що витримали напругу цього протистояння. Чекали на свій шанс, щоб забити. Нам це вдалось і ми дуже щасливі. Насправді, напруга у грі була неабияка. У дербі головне впорались із своїми емоціями. Важливу роль відіграє психологічна готовність команди. Важливо те, що ми не пропустили і знайшли свою нагоду забити. 

В перерві матчу головний тренер Леонід Кучук вказав на деякі аспекти у нашій грі. Розуміли, що потрібно терпіти і надійно зіграти в обороні. План на гру спрацював. Ця перемога також дуже важлива у контексті боротьби у турнірній таблиці. Такий результат додає сил. Зараз буде невеличка пауза в чемпіонаті у зв’язку з матчами збірних, відтак, трішки переведемо подих. З хорошим настроєм будемо готуватись до наступних поєдинків». 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини