МАРКО САПУГА – НАЙКРАЩИЙ ФУТБОЛІСТ ЖОВТНЯ У ПРОЄКТІ «ЗОЛОТИЙ ТАЛАНТ»

За підсумками жовтня в рейтингу проєкту «Золотий талант» серед футболістів України категорії U-19 перше місце посів півзахисник «Руху» Марко Сапуга.

 

 

У топ-3 також потрапив захисник «жовто-чорних» Віталій Роман. Поміж двома «рухівцями» – на 2-му місці – розташувався Назар Волошин («Кривбас», оренда з «Динамо»).

Проєкт «Золотий талант», який проводять в Україні вже впродовж 10-ти років, традиційно визначає найкращих українських молодих гравців різних вікових категорій. Цього разу два представники «Руху» опинилися у трійці футболістів 2003-го року народження та молодших.

10-ий сезон рейтингу стартував із великим запізненням – через широкомасштабне вторгнення рашистів в Україні його вдалося вперше цього року скласти лише за підсумками вересня.

За правилами проєкту, топ-5 футболістів кожного місяця отримують перепустку до фінального етапу голосування, тобто Марко Сапуга та Віталій Роман уже вийшли у фінал.

Окрім того, за сумарним рейтингом року в топ-10 є ще один «рухівець» – Руслан Непейпієв. Він потрапив сюди за підсумками вересня (загальне 8-ме місце, 25 балів). Марко Сапуга наразі 2-ий (331 бал, у лідера Волошина – 351), а Віталій Роман – 4-ий (90 балів). Остаточні місця в проекті «Золотий талант» молоді футболісти отримають після того, як стануть відомі результати опитування за листопад.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини