LVIV FAN FESTIVAL. ВБОЛІВАЙ ПО-НОВОМУ!

 

Організатори масштабного фестивалю - про концепцію івенту, музичні гурти та різноманітні атракції, які чекають відвідувачів на локації.

В період Євро - з 11 червня по 11 липня - у Львові відбудеться грандіозний фестиваль футболу, музики на їжі. Його назва LVIV FAN FESTIVAL. Рух до збірної. Масштабна локація відкриває свої двері для відвідувачів вже цієї п’ятниці. Вболівальники матимуть змогу подивись футбол, побувати на концертах та насолодитись атмосферою справжнього свята у веселій компанії. Футбольний клуб «Рух» виступив ініціатором такого івенту.  

 

 

Володимир ЛАПІЦЬКИЙ, спортивний директор ФК «Рух»: «Ідею фестивалю виношували у клубі не один місяць. Збірна - це наша основна команда, за яку вболівають всі - незалежно від віку та клубних вподобань. Люди за ці півтора роки засумували за футболом та емоціями, тому хочемо їм подарувати свято. А відтак, звернулись до партнерів з ідеєю організувати для львів’ян та гостей міста незабутнє видовище. Радий, що ті відгукнулись і підтримали нас. Ми зараз зібралися зі спільною ідеєю і починаємо її втілювати в життя. 

Хочу наголосити, що це буде не лише футбольне свято. Хочемо тут організувати локацію, де люди зможуть послухати музику, смачно поїсти, подивитись футбол та гарно провести час. Будемо організовувати зустрічі з колишніми гравцями збірної, влаштовувати майстер-класи для дітей. Не сумніваюсь, що це буде одна з найграндіозніших подій цього літа у Львові». 

Локація фестивалю знаходиться на вул. Джерельній, 22. ENNIO EVENT SQUARE - це критий павільйон, розрахований на півтори тисячі осіб. Місце в пішій доступності від центра міста - 10-ть хвилин від Оперного Театру. Тут відвідувачі зможуть переглянути футбол на трьох великих екранах, насолодитись виступом улюблених гуртів, пограти FIFA 21 на Play Station, панну, взяти участь у розіграшах та виграти цінні подарунки від партнерів фестивалю. 

 

 

Петро ЛУЦИШИН, івент директор Ennio Event Square, агенція Lutsyshyn Promo & Promotions: «LVIV FAN FESTIVAL для нас як для івенторів, організаторів урочистих подій, концертів та фестивалів -  це свого роду виклик. Він триватиме впродовж місяця - з 11 червня по 11 липня. Це складне, але водночас цікаве завдання. Радо відгукнулися на ініціативу футбольного клубу «Рух», якому завдячуємо такій ідеї. У всьому цивілізованому світі футбол - це вже частина культури. Поєднання футболу, музики та фуд кортів творить традиції вболівання по всій Європі. В Україні ми лише на старті становлення таких хороших традицій переглядів матчів. 

Хочемо донести до всіх меседж: у Львові буде працювати грандіозний майданчик ENNIO EVENT SQUARE, де можна гарно відпочити та повболівати. Зі свого боку ми забезпечимо музичний супровід свята. З багатьма артистами ведемо близький діалог. Зокрема, на відкритті фестивалю буде виступати гурт «Мері», який нещодавно зібрав 2 аншлаги. Відвідувачів чекає  багато атракцій, професійні ведучі, і впродовж всього фанфесту ми будемо культурно наповнювати цей простір. Ми будем вчити і вчитися вболівати по-новому». 

Вхід у фан зону буде платним. Ціна перепустки у фан-зону - 50 гривень. За словами організаторів, це дозволить відвідувачам почуватись на локації якомога комфортніше та відсікти різноманітні деструктивні елементи, які відлякують своєю поведінкою культурне населення на фан зонах, де вхід є вільним. Окрім виступів музичних гуртів та різноманітних конкурсів, відвідувачів частуватимуть і смачною їжею.   

 

 

Павло ЧМИРУК, засновник Street Food So Good Festival: «Наша команда займається організацією гастрономічних фестивалів. Нещодавно провели в Парку Культури фестиваль Street Food So Good, куди завітало дуже багато людей. Розуміємо, що люди скучили за масовими заходами. Вони хочуть зустрічатися, спілкуватися, їсти смачну їжу. Одним словом, бути разом. Нам випала нагода доєднатися до ідеї створення фан-зони до Євро, тож ми відгукнулись до ініціативи «Руху». Футбол - це завжди свято для вболівальників. Наше завдання - створити тут фестивальну атмосферу. І ми це зробимо завдяки якісним учасникам фуд корту, нашим постійним резидентам фестивалю».

 

 

Відкриття LVIV FAN FESTIVAL заплановано на п’ятницю, 11 червня. Локація розпочне свою роботу о 18:00. Заявки на акредитацію можна заповнити тут

Детальна програма перших днів фестивалю невдовзі з’явиться на нашому сайті.  


loading...

0 коментарів

    Схожі новини