ЛИСТИ ДО ГЕРОЇВ. ДІТИ-ПЕРЕСЕЛЕНЦІ НА АКАДЕМІЇ «РУХУ» ЗВЕРНУЛИСЯ ДО ВІЙСЬКОВИХ

 

Діти переселенці та місцеві хлопці віком від 9-ти до 13-ти років, які зараз перебувають на клубній Академії «жовто-чорних», написали листи для поранених військових, які зараз лікуються у військовому госпіталі. 

Діти спершу розповідали своєму герою-незнайомцю інформацію про себе, а також писали різні побажання для наших військових. Ось лише один з багатьох листів, який хлопчик з Мелітополя надіслав до пораненого воїна.
 


«Лист до героя. Привіт, мене звати Михайло. Мені – 13 років. Я займаюсь футболом 5 років. Живу в Мелітополі. Я сумую за своїми рідними. Хочу потрапити в «Рух». 

У мене тато працює на городі, а мами у мене немає. Вона померла. Вибачте, що я вам це говорю. Дякую, що ви захищаєте Україну. Якби ви не воювали, то мене не було б. 

Слава Україні! Здоров’я вам та успіху в житті».

Також хлопці доповнювали свої листи патріотичними малюнками. Допомагала дітям громадська активістка та професійна художниця Маґдалєна Лазурак. 
 


Маґдалєна Лазурак, громадська активістка: «Головна мета полягала в тому, щоб хлочики змогли подякувати людям, які зараз лежать у військовому госпіталі у важкому стані, які захищали весь цей час нашу країну, які зараз є героями України і цілого світу. Ніхто не може дати зараз їм більшого тепла і висловити щирої подяки, аніж діти. Відтак, народилась така ідея написати їм листи. Діти писали про себе, аби між ними з військовими був більший конект. Я переконана, що ці листи зігріють наших військових. У них життя поділилось на «до» і «після». Часто є випадки, коли наші герої йдуть на війну цілі та неушкоджені, а повертаються із дуже важкими непоправними травмами. Багатьом доводиться розпочинати нове життя. Люди пам’ятають жахіття війни, тому наразі діти для них є найкращою терапією. Саме тому ми робимо цей флешмоб. Усі хлопчики, які сьогодні писали листи, були дуже чемними. Найголовніше, що діти самі хотіли це робити. Їх ніхто не змушував. Кожен з них прагне чимось допомогти нашим героям». 
 


Вже незабаром гравці основної команди «Руху» особисто передадуть ці листи нашим героям у військовому госпіталі. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини