ЛЕОНІД КУЧУК: «ПЕРШИЙ ЕТАП ЗБОРУ – ФУНДАМЕНТАЛЬНИЙ»

Наставник «Руху» у коментарі клубному медіацентру розповів про перше тренування, плани на збори та потенційних новачків. 
 


Про перше тренування у новому році

Найперше, хотів би привітати усіх із новорічно-різдвяними святами. Нехай новий рік принесе всім багато щастя і міцного здоров’я. Ми повернулися до роботи. Перше тренування було більш розважального характеру. Хлопці вперше за місяць знову зібрались на навчально-тренувальній базі. Перший тиждень буде здебільшого адаптивним. Але починаючи від сьогодні ми працюватимемо у дворазовому режимі. 

Про плани на перший тренувальний збір

Перший етап збору – фундаментальний. Він проходитиме на нашій тренувальній базі до 29-го січня. За цей час плануємо зіграти від трьох до чотирьох спарингів. Потрібно ретельно підготувати всіх футболістів. Також ми повинні переглянути потенційних новачків команди, а також гравців, які повернулися до нас із оренди. Вчора на першому занятті вже тренувалися з нами двоє потенційних новачків. Очікуємо на ще двох гравців. Для нас це одночасно і селекційний збір, і, як я вже казав, фундаментальний. Розпочалась плідна праця підготовки до відновлення Чемпіонату. 

Про гравців, які повернулися з оренди

В нас дуже багато молодих футболістів. Після повернення гравців з оренди їх стало ще більше. Шанс потрібно дати усім. Важливо подивитися на них та оцінити силу кожного. Маємо зрозуміти для себе, чи ми можемо на них розраховувати. Шанс є у всіх. 

Про футболістів, які ще не повернулися у розташування команди

Валерій Федорчук наразі проходить реабілітацію. Данііл Кондраков і Андрій Борячук також продовжують відновлюватися після операцій. Таллес через те, що захворів на коронавірус, перебуває в Бразилії. Сподіваюсь, через тиждень і Федорчук, і Таллес приступлять до тренувального процесу. Але це дає нам змогу більш детально переглянути потенційних новачків. Вискористовуємо наш час оптимально. 

Про потенційних новачків «Руху»

Звичайно, ми плануємо підсилитись. Не можу сказати, що новачків буде багато, але вони будуть. Ми дуже ретельно працюємо у цьому напрямку. Є вже певні рухи, але я б не хотів зараз це висвітлювати. Коли занадто швидко почати говорити імена потенційних новачків, як показує практика, трансфер може зірватись в останній момент. Коли ми остаточно підпишемо того чи іншого футболіста і в контракті стоятимуть автографи сторін, тоді можна про це публічно розповісти. Не забуваймо також про нашу Академію. У складі U-19 також можуть бути новачки в основній команді. 

Про гравців, які покинули «Рух»

Це було рішення безпосередньо цих гравців. Напевно, в тих командах, куди вони пішли, їм буде краще. Можливо, там вони отримають більше ігрового часу. Зі свого боку, я можу лише подякувати Павлу та Оресту за цей період співпраці. У кожного з них була своя причина, чому вони не отримували достатню кількість ігрового часу. Можу лише побажати їм успіхів у новому році. 

 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини