ЛЕОНІД КУЧУК: «МОЛОДЬ І ВЕТЕРАНИ НЕ ПІДВЕЛИ»

Коментар наставника «Руху» після нічиєї з «Вересом».

 

 

-Суперник вдома грає дуже агресивно. Вдячний своїй команді, яка запропонувала на такий футбол свою агресію і швидкість. Помилились буквально у двох епізодах, а коли грали уважно, все було під контролем. Команда бореться за кожен м’яч, кожен заліковий пункт. І навіть у ситуації, коли поступались в рахунку, хлопцям вдалось дотиснути суперника. А це вже свідчить про характер. 

Ми грали на перемогу і не відсиджувались у захисті. Команда молода, вона бореться і хоче стати хорошою. Дякую також і нашим досвідченим гравцям. У нас з обойми перед матчем випало двоє основних гравців, на заміні сьогодні сиділи переважно хлопці з юніорської команди. Вдячний тренеру U-19 Віталію Пономарьову, який дозволив залучити його футболістів. Сьогодні на полі було кілька його вихованців. Молодь і ветерани не підвели. Ми тримали гру під контролем. 

Чи задоволений я результатами команди в осінньо-зимовий період? Ні. Я буду задоволений тоді, коли ми будемо перемагати. Незалежно від того, з ким граємо, ми маємо перемагати.   


loading...

0 коментарів

    Схожі новини