ЛЕОНІД КУЧУК: «ГРА З «КРИВБАСОМ» БУЛА ЗА ШІСТЬ ОЧОК»

Головний тренер «Руху» Леонід Кучук поділився враженнями після драматичного виграшу в матчі з криворізьким «Кривбасом» – 2:1.

 

 

– Після такої гри я можу тільки подякувати своїй команді. Дуже важкий матч для нас видався. Ми не грали два тижні, але в той же час у деяких наших футболістів дуже насичений графік, минулої середи вони відіграли важливий поєдинок Юнацької ліги УЄФА. Через це в нас виникли певні проблеми зі складом.

Хочу подякувати Марку Сапузі за те, як він себе сьогодні показав, він був справжнім капітаном. Дякую також Віталію Роману, який грає у такому насиченому режимі вже впродовж тривалого часу. Це бойовиті хлопці, вони все витримують.

А ще хочу подякувати Фабрісіо Альварензі. Футболіст не грав протягом восьми місяців через дуже важку травму. І після неї він зумів провести дуже хороший матч.

Але найбільше я дякую команді. Так, пропустили швидкий гол із роздягальні. Проте відразу ж доклали чимало зусиль, аби виправити ситуацію, значно підняли темп, це вилилося у швидкості переходів, у влучності передач, створили моменти, притиснули суперників до їхніх воріт – і дотиснули. А кінцівка – червона картка, друга жовта… Вже треба було втримати рахунок, намагатися не втратити перемогу, а виграти, тому що ця гра була за шість очок.

Перед грою хлопці зібралися в роздягальні та сказали: «Марку, ти будеш капітаном команди». Це вони зробили самі. При цьому Юрій Паньків став ініціатором того, щоби Сапугу вибрати капітаном. Так, образливо, що капітана вилучили з поля. Але він був справжнім капітаном!..

Це дуже добре, коли команда збирається сама і доручає 19-річному хлопцю стати капітаном. Ось ця довіра і допомогла нам сьогодні виграти.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини