ЛЕКЦІЯ З WYSCOUT ДЛЯ ТРЕНЕРІВ «РУХУ»

 

Представник компанії WyScout Олег Сагайдак розповів про нововведення в платформі для тренерів «Руху».

На Академії «Руху» відбулась лекція від компанії WyScout. Ця платформа створена для збору та аналізу інформації з матчів, яка допомагає тренерам та аналітикам команд у підготовці до ігор. WyScout надає інструменти для відеоаналізу та статистичні бази даних, що полегшує роботу футбольних фахівців.

 

 

Анатолій БЕЛЯЙ, тренер «Руху» U-17: «Такі лекції дуже корисні для тренерів, адже ми дізнаємось про сучасні засоби для аналізу ігрових характеристик футболістів. Такі платформи дуже допомагають в роботі, і не тільки фахівцям, але й самим гравцям. Тепер футболісти можуть проводити самоаналіз своїх показників та працювати над слабкими сторонами».

На лекції обговорювали нововведення на платформі WyScout, зокрема впровадження аналізу інформації про матчі та гравців Еліт-Ліги ДЮФЛУ. Відтепер тренери юнацьких команд «Руху» можуть отримувати актуальну інформацію про своїх гравців, а також про суперника.

 

 

Про користь платформи WyScout для тренерів розповів представник компанії Олег Сагайдак: «Ми дуже тісно співпрацюємо з ФК «Рух». Мене завжди запрошують показати, що нового з’явилось на WyScout, аби тренери та аналітики клубу були в курсі наших нововведень. Сьогодні я розповідав про те, що у нас нарешті з’являється інформація по Еліт-Лізі ДЮФЛУ. Раніше в історії українського футболу ніколи так детально не аналізувались матчі команд від U-14 до U-17. Якщо правильно використовувати цю інформацію, то результат буде помітний – зміниться все».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини