КУХАРУК І ГАГУН – ПРО НАЙБЛИЖЧУ ГРУ ІЗ «ЗОРЕЮ»

Коментарі «рухівців» напередодні суботнього матчу із луганцями. 

 

 

АНДРІЙ КУХАРУК, півзахисник ФК «Рух»: «Вважаю, нам не пощастило у двох попередніх матчах. Із «Динамо» загалом грали непогано, добре оборонялися, втім, результат був неприємним для нас. Зараз активно вивчаємо сильні та слабкі сторони «Зорі». Із впевненістю можу сказати, що це хороша команда. Налаштовані здобувати очки, адже нам відступати вже нікуди. Постараємося виправити усі наші помилки, яких припускались у минулих матчах. 

Тішить той факт, що повертаємося на «Арену Львів». На цьому стадіоні газон набагато кращий, аніж на СКІФі. Це дозволить нам більше грати у комбінаційний футбол. Маємо компактно зіграти в обороні, адже «Зоря» дуже добре атакує. У них незвична тактична схема, проти якої важко грати усім командам. Нам потрібно знайти свій момент попереду та скористатися ним».

 

 

РОМАН ГАГУН, захисник ФК «Рух»: «У нас позитивні думки перед матчем. У бойовому складі підходимо до протистояння із «Зорею». Звичайно, прагнемо нарешті перемогти. Будемо старатися здобути максимум очок, тим паче, граємо вдома. Також хотілось би дати заряд позитивних емоцій нашим уболівальникам. Вони на це заслуговують. Зрештою, перемога підняла б настрій всередині колективу. Так, «Зоря» – це команда, яка бореться за найвищі місця в турнірній таблиці, тому гра буде дуже важкою. Ми повинні продемонструвати якісну гру в усіх ланках, аби здобути залікові бали».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини