КУХАРЕВИЧ НЕ ДОПОМОЖЕ МОЛОДІЖНІЙ ЗБІРНІЙ УКРАЇНИ

Нападник «Руху» Микола Кухаревич продовжує відновлюватися після травми, відтак, не зможе взяти участь у турнірі Лобановського разом із збірною України U-21. У коментарі клубному медіацентру форвард «жовто-чорних» розповів як проходить його відновлення.
 


–  З великим нетерпінням чекав на збори молодіжної збірної України тому, що певний час був без футболу, адже отримав травму наприкінці сезону. У мене ушкоджена бокова зв’язка коліна. Це досить неприємна травма. Відчуваю біль коли виконую деякі вправи та рухи. Все робив для того, щоб відновитися до початку збору в збірній. Зрештою, мені ще потрібен певний період часу, щоб повністю бути готовим до навантажень. Наразі відчуваю ще деякий дискомфорт. Важливо, щоб не трапився рецедив. Гадаю, ще максимум два тижні і я буду повністю готовий до роботи. 

Звичайно, мені дуже прикро, що я не зможу зіграти за молодіжну збірну України. Також було неприємно, що не міг допомогти своїй команді наприкінці сезону в дуже важливих матчах. У збірну я також завжди приїжджаю із чудовими емоціями. На цей раз вирішили, що не потрібно ризикувати. Потрібно здоровим та з новими силами готуватися до наступного сезону. 

Нагадаємо, що футбольний клуб «Рух» у найближчих іграх молодіжної збірної України представлятиме півзахисник Іван Литвиненко. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини