КУЧУК І СКРИПНИК – ПРО ГРУ «РУХ» – «ЗОРЯ»

Коментарі наставників команд після нічийного поєдинку.
 


Леонід КУЧУК, головний тренер ФК «Рух» (Львів): «Краса гри – це не лише хороший контроль м’яча, а ще й те, як гравці перекривають футболістів суперника та зони. Так, у «Зорі» було багато підходів до наших воріт, багато ударів, але… Нам зовсім трохи чогось не вистачає. Вважаю, що цей здобутий бал для нас є дуже важливим. Звичайно, хотілось би кращого, але маємо те, що маємо. Будемо робити все для того, щоб грати краще. 

У мене не було хвилювання, що після пропущеного м’яча «Зоря» заб’є ще раз. Я робив все для того, щоб ми перемогли. Точно не грав на нічию. Якби я будував гру команди так, щоб ми здобули лише одне очко, то нам би точно сьогодні нічого не вдалося. Те, що в мене відбувається в голові, більшості людям не зрозуміти. Колись хтось жартома сказав, що під час гри є два дурні на полі – головні тренери. Експертів багато, а тренери, мовляв, нічого не розуміють. Наголошую, робив все для перемоги. Наприкінці матчу все висіло на волосині. Могли забивати як ми, так і суперник. Вкінці гри не вистачило виконавчої майстерності. Можливо, на фоні втоми. Я вдячний хлопцям за командну дисципліну, яка була на полі. Інколи, це і є майстерність».
 


Віктор СКРИПНИК, головний тренер ФК «Зоря» (Луганськ): «Пропущений гол вплинув на гру. Індивідуальна помилка нашого гравця призвела до взяття воріт. Суперник забиває, потім нам доводиться героїчно рятувати гру… Приблизно так, як у поєдинку з «Минаєм». Це для нас негативні ігри, як, власне, і сам результат. Звісно, розраховували поповнити свою скарбничку трьома очками. Але «Рух» грав від оборони, і ми не могли на це вплинути. Мабуть, не вистачило цілеспрямованості, і гравця, який би забив гол. Наче і літав м’яч по штрафному, але не вистачило нам майстерності, аби вирвати перемогу. Їдемо додому без настрою. Втратили тут 2 очки». 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини