КУБОК УКРАЇНИ. ВПЕВНЕНА ПЕРЕМОГА «РУХУ» У МИКОЛАЄВІ

 

«Жовто-чорні» завдяки хет-трику Кондракова перемогли «Миколаїв» та вийшли до 1/8 фіналу Кубка України.

Тренерський штаб вирішив зробити ротацію у матчі Кубка України проти «Миколаєва». У стартовому складі «жовто-чорних» вийшли одразу троє дебютантів - Савчук, Слюсар і Таллес.

Перший момент у матчі створили господарі поля – Бандура здійснив чудовий сейв після удару Нечипоренка. Після цього «Рух» взяв гру під свій контроль та почав створювати моменти. Один з таких завершився вилученням захисника «Миколаєва». Кузик виходив віч-на-віч з голкіпером суперника, але його збив Березянський, за що й отримав червону картку. «Жовто-чорні» отримали право виконати небезпечний штрафний, але удар Оріховського взяла на себе стінка.

Львів’яни продовжували нагнітати ситуацію біля воріт суперника та вийшли вперед на 37-ій хвилині. Кондракову вдався розкішний удар з-за меж штрафного – м’яч від поперечки влетів у ворота «Миколаєва»! Ще до перерви Данііл оформив дубль, ефектно реалізувавши пенальті.

У другому таймі «жовто-чорні» продовжували створювати загрозу біля воріт «Миколаєва». На 51-ій хвилині небезпечний удар Кузика відбив голкіпер, на добиванні був Таллес, але пробив повз ворота. Після цього «рухівці» мали ще кілька чудових нагод зробити рахунок розгромним, але на останньому рубежі підводила реалізація. Чого лише вартий вихід 3 в 1, який не вдалось завершити взяттям воріт!

Все ж у компенсований до матчу час «Рух» заробив право на ще один пенальті: у штрафному майданчику сфолили проти Руніча. 11-метровий знову реалізував Кондраков, оформивши у матчі хет-трик. У підсумку – розгромна перемога 3:0.

 

 

Кубок України. 1/16 фіналу. «Миколаїв» (Миколаїв) – «Рух» (Львів) 0:3 (0:2).

21 вересня 2021 року. Миколаїв, Центральний міський стадіон.

Голи: Кондраков, 37, 44 (пен.), 90 (пен.).

Попередження: Слюсар, 67, Лях, 70.

«Рух» (Львів): Бандура, Лях, Слюсар, Стаменковіч, Савчук, Кухарук, Кузик (Карабін, 80), Оріховський (Сапуга, 80), Таллес (Варфоломєєв, 86), Альваренга (Руніч, 70), Кондраков.

У матеріалі використані світлини пресслужби МФК «Миколаїв».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини