КУБОК УКРАЇНИ. «РУХ» ПОСТУПИВСЯ «ЗОРІ»

 

«Жовто-чорні» припиняють боротьбу за Кубок України, пропустивши два голи у екстратаймах.

Кубкове протистояння із «Зорею» ознаменувалось для «Руху» поверненням на рідний стадіон СКІФ, де «жовто-чорні» здобували путівку в еліту українського футболу. На поєдинок проти луганців коуч львів’ян Леонід Кучук застосував ротацію складу, відтак, більшість із лідерів команди з тих чи інших причин не потрапили до заявки на гру. До прикладу, Сича на правому фланзі захисту замінив Гагун, пару центральних оборонців склали Стаменковіч і Білий. Також одразу зі старту на полі з’явились Кузик, Кухарук, Руніч та Кондраков.  

Попри ігрову перевагу гостей, роботи для Бандури у першому таймі особливо не було. А от його візаві Мацапурі довелось трохи понервувати, коли швидку контратаку другим темпом завершував ударом з-за меж штрафного Карасюк – м'яч рикошетом від Фаворова пролетів поруч зі стійкою. Згодом навіс Білого злету намагався замкнути на дальній стійці Кузик, але не влучив у рамку.  

Ближче до кінця основного часу підопічні Леоніда Кучука заграли ще активніше попереду, як наслідок, створили кілька класних нагод, аби відзначитись. Шанс відзначитись мав Кухарук, але кіпер луганців парирував його удар впритул. А згодом ще й нейтралізував дуже гострий простріл Мисика. На 80-ій хвилині вже стійка стала на заваді голу «Руху» – це Мар'ян Мисик вдало упіймав м'яча і пробив здалеку шведою. А вже в компенсований арбітром час перемогу для «жовто-чорних» міг виривати Таллес, але на останньому рубежі знову вдало зіграв Мацапура. 0:0 в основний час, відтак, на команди чекали ще два екстратайми.

А в екстратаймі гості несподівано відзначились. Шахаб причатував помилку Кухарука, увірвався до штрафного і влучно пробив у дальній кут – 0:1. «Жовто-чорні» кинулись відіграватись - удар Таллеса пройшов над поперечкою, - але пропустили вдруге: Шахаб вийшов на побачення з кіпером, виграв силову боротьбу у Гагуна і оформив дубль. У підсумку, 0:2 - у напруженому матчі «Рух» поступається «Зорі» та припиняє боротьбу за Кубок України. 

 

 

Кубок України. 1/8 фіналу. «Рух» (Львів) - «Зоря» (Луганськ) 0:2 (0:0).

28 жовтня 2021 року. Львів, стадіон СКІФ. 1256 глядачів.

Голи: Шахаб, 99, 110. 

Попередження: Гагун, 107, Мисик, 115. 

«Рух» (Львів): Бандура, Лях, Білий, Стаменковіч, Гагун, Карасюк (Мартинюк, 57), Руніч (Альваренга, 57), Кухарук, Кузик (Мисик, 67), Притула (Таллес, 46), Кондраков (Сич, 78).


loading...

0 коментарів

    Схожі новини